Sretne vijesti

Julia Stiles rodila drugo dijete: ‘Najnoviji dodatak našoj obitelji, podsjeća me koliko je beskonačna ljubav‘

Glumica i njen suprug Preston J. Cook, uz novorođenog sina, imaju i četverogodišnjeg dječaka Strummera Newcomba.

Julia Stiles i suprug Preston J. Cook dobili su drugo dijete, malenog dječaka nazvali su Arlo, a sretne vijesti je glumica podijelila na svom Instagramu uz preslatku fotografiju bebinih stopala.

"Dobrodošao na svijet, bebo Arlo! Najnoviji dodatak našoj obitelji, podsjeća me koliko beskonačna ljubav može biti", napisala je sretna majka. Stiles i Cook imaju i starijeg sina, četverogodišnjeg Strummera Newcomba.

Na drugoj fotografiji duhovita mama pokazala je kako je najnoviji dodatak obitelji prihvatio prvorođeni sin - svoju 'sreću' izrazio je crvenim markerom po toaletnoj školjki.

Čitajte i: Još uvijek tuguje za voljenom: Britanski glumac napokon se pojavio u javnosti, trebalo mu je gotovo godinu dana

Elegantna trudnica

Glumica koja je simpatije javnosti osvojila zahvaljujući sada već kultnoj romantičnoj komediji "10 razloga zašto te mrzim" trudnoću je otkrila tek u kasnijoj fazi.

Predstavnici glumice vijest o tome da očekuje drugo dijete za američke medije potvrdili su u studenom. Svoj trudnički trbuščić glumica je pokazala na prikazivanju "The Humans" u New Yorku, te je preko elegantne crne haljine gladila svoj trudnički trbuh.

Stiles i Cook vjenčali su se u rujnu 2017. kada je bila trudna s njihovim prvim sinom.

Linker
18. travanj 2024 03:56