ljubavne nevolje?

Joško Lokas prekinuo s dugogodišnjom djevojkom? Jelena izbrisala sve fotografije s Instagrama

Scenarist, producent i voditelj Joško Lokas nestao je s Instagrama svoje dugogodišnje djevojke. S manekenkom Jelenom Katarinom Kapom vezu je počeo 2015., a otad je ona, sve donedavno, bilježila njihove lijepe zajedničke trenutke.

Voditelj i scenarist Joško Lokas više nije ni na jednoj fotografiji svoje djevojke Jelene Katarine Kape. Naime, manekenka je izbrisala njihove zajedničke fotografije s Instagrama, a mnogima je to jasan znak da je njihova romansa gotova ili se nalazi pred ozbiljnim iskušenjem. Budući da se Jelena nije libila objavljivati njihove zajedničke trenutke i javno je davala do znanja koliko je u Joška zaljubljena, pratiteljima para ovo je jasan znak da nešto nije kako treba.

Jelena Katarina Kapa, koja se proslavila kada je postala Miss turizma, s Lokasom je u ljubavnu vezu uplovila 2015. godine.

Iako ih dijeli 20-ak godina razlike, izgledali su skladni i zaljubljeni. Zajedno su živjeli, ljetovali, odmarali i činilo se kao da njihova veza ide prema nekom ozbiljnijem koraku. Moguće da je i dalje tome tako i da su jednostavno odlučili čuvati privatnost.

Čitajte i: Snimanje HRT-ove serije u teškim uvjetima: ‘Padala je kiša i derala nas je bura pa smo se mučili sa spašavanjem opreme‘

Čitajte i: Djevojka Joška Lokasa: 'Nešto sveto što smo njegovali godinama unutar naša četiri zida sada je na malim ekranima'

Svojedobno je Lokas u intervjuu za Gloriju otkrio da s Jelenom sjajno funkcionira te da prepreke za njih ne postoje.

'Niti ću se ja pomladiti niti će Jelena naglo ostariti. Funkcioniramo odlično jer se još nismo susreli s nekim problemom koji bismo mogli pripisati razlici u godinama. Ili je Jelena zrela za svoju dob ili ja odbijam ostariti. Mislim da je ipak do Jelene', rekao je Joško Lokas svojedobno u intervjuu za Gloriju, naglasivši tada da, unatoč rastavama, i dalje vjeruje u ljubav.

image
Lokas iza sebe ima dva braka, ali i dalje vjeruje u ljubav.
BILJANA BLIVAJS/CROPIX
Linker
19. travanj 2024 06:41