Omiljen par

Još uvijek su duo: Andrija Milošević i partnerica raznježili obožavatelje nekoliko dana prije poroda

Dvoje glumaca u vezi je gotovo deset godina, dijete su jako željeli, a sretne vijesti podijelili su s javnosti ove jeseni, sada se termin poroda ozbiljno približio.

Jedan od omiljenih glumaca u regiji Andrija Milošević i njegova partnerica i glumica Aleksandra Sandra Tomić broje sitno do dolaska prinove. Prema informacijama koje su tijekom jeseni dali medijima iz Srbije, termin poroda njihova prvog djeteta pada ovih dana u veljači. No, ako je suditi prema posljednjoj objavi komičara i glumca, beba još nije poželjela izaći na svijet.

Skladan par počastio se ručkom, a vjerojatno jedan od posljednjih dana koje provode kao duo, zabilježili su fotoaparatom. "Ja je izvedem na ručak, a ona odmah hoće da se ljubi!", u svom se stilu našalio Andrija uz dvije romantične fotografije na kojima se njih dvoje grle i daju pusu.

On elegantan u crnoj kombinaciji sa zanimljivim sakoom u sivoj boji, a ona blista u dugačkoj haljini-dolčeviti čiji kroj i svijetlo plava boja ponosno otkrivaju trudnički trbuh.

Čitajte i: Velika sreća za popularnog glumca: Andrija Milošević postat će otac, ali ne s Anđelkom

Spremni za novu ulogu

U listopadu se saznalo da će glumački par dobiti dijete, tada je Aleksandra bila u petom mjesecu trudnoće. "Kada su saznali da će postati roditelji, Andrija i Sandra su skakali od zadovoljstva. To im je bila velika želja koja im se sada ispunila. Mnogi su im već sada predvidjeli da će biti brižni roditelji, a to se vidi kada se igraju s djecom svojih prijatelja. Sandra je odlučila da će se povući iz kazališta kako bi se posvetila trudnoći. Sretne vijesti rekli su samo najbližima", izjavio je izvor blizak paru za Blic po pitanju sretne vijesti.

Andrija i "Đeđa", kako joj glumac tepa, postali su omiljeni par publike iz cijele regije, posebno zahvaljujući njegovim duhovitim objavama na Instagramu. Iako je Andrija najpoznatiji po ulozi u humorističnoj seriji "Andrija i Anđelka", dvoje glumaca upoznali su se u kazalištu "Boško Buha", gdje je ona došla raditi na predstavi "Mala sirena". U vezi su gotovo deset godina. Kada su saznali za trudnoću, Sandra se povukla iz kazališta, a sretne vijesti isprva su rekli svojim najbližima.

"Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i bit će. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda naprosto dođete do trenutka kada pomislite to. U stvari, istinski morate živjeti život bez kalkulacija. To je poanta priče. Ne možete kalkulirati ništa, a posebno ne djecu. Sve mora ići iz ljubavi", rekao je svojevremeno Andrija za Kurir.

Linker
20. travanj 2024 01:39