SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Nova prilika za život

Još se nije oporavio: Holivudski ljepotan bori se s ozljedama iz teške prometne nesreće

Nesretni događaj zbio se u travnju, a osim Jareda Padaleckog u njemu je sudjelovalo još dvoje ljudi. Svjedoci nezgode tvrde da je pravo čudo kako nitko od njih nije smrtno stradao.

Nesretni događaj zbio se u travnju, a osim Jareda Padaleckog u njemu je sudjelovalo još dvoje ljudi. Svjedoci nezgode tvrde da je pravo čudo kako nitko od njih nije smrtno stradao.

Zvijezda popularne serije Lovci na natprirodno, 39-godišnji Jared Padalecki, nakon prometne nesreće koju je doživio ove godine u travnju, slobodno može reći da i sam ima neke neobjašnjive moći. U nesreći su sudjelovali Jared i još dvoje ljudi, a s obzirom na njihov potpuno uništen automobil nikome nije jasno kako su izvukli živu glavu.

image

Jared se proslavio serijom 'Lovci na natprirodno'.

EVERETT/PROFIMEDIA

Prema rekonstrukciji prometne nesreće, Jared i njegovi prijatelji automobilom su se frontalno zabili u čelični stup nakon što su prvo preletjeli zaštitnu ogradu uz cestu.

Poznati glumac navodno nije vozio, nego je sjedio na mjestu suvozača, a razlog nesreće je prevelika brzina. Jaredov prijatelj koji je bio za volanom, prebrzo je ušao u zavoj te je izgubio kontrolu nad automobilom koji je potom proklizao lijevom stranom ceste da bi na kraju preletio ogradu i završio "zalijepljen" za stup.

image

Miljenik žena od 2010. je u braku s glumicom Genevieve Cortese, a zajedno imaju troje djece.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

O automobilskoj nesreći medije je izvijestio Jaredov kolega iz serije Lovci na natprirodno Jensen Ackles koji je rekao da je bio siguran kako je s njim gotovo kad je vidio fotografije smrskanog automobila.

image

Glumac je trenutno na kućnoj njezi.

INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ovisnost joj je uništila život i skoro je ostala i bez zaručnika kojeg je tukla u javnosti, ali sada je okrenula novu stranicu

'Stvarno je pravi sretnik kad je ovo preživio', tvrdi Jensen, koji je je Jaredove obožavatelje pozvao da se mole za njegov što skoriji oporavak.

Atraktivni Jared koji je najzaslužniji što je serija Lovci na natprirodno stekla brojnu publiku, u ovom trenutku je na kućnoj njezi, a krajem prošlog tjedna prvi se put od nesreće javio svojim pratiteljima na Instagramu. Mnogi od njih od tada mu čestitaju novi rođendan aludirajući na činjenicu da je dobio drugu priliku za život.

Linker
27. travanj 2024 05:06