Instagram
RIJETKO I POSEBNO

Još jedno neobično ime u klanu Kardashian-Jenner: Kylie otkrila kako je nazvala kćer

Nakon što je uspjela punih devet mjeseci skrivati trudnoću, Kylie Jenner nedavno je otkrila da je njezina kći stigla na svijet 1. veljače, a sada je s obožavateljima podijelila i ime koje joj je odabrala.

Reality zvijezda i vlasnica beauty carstva dobila je prvo dijete s reperom Travisom Scottom, a sretne vijesti potvrdila je u nedjelju, 4. veljače, nakon mjeseci nagađanja o njezinoj trudnoći. Kylie Jenner je sada s nestrpljivim obožavateljima podijelila i ime svoje jedinice – kćeri je nadjenula ime Stormi, na iznenađenje svih koji su očekivali da će odabrati ime Butterfly (Leptir) ili neko od imena koje počinju na K ili C, s obzirom na to da u klanu Kardashian-Jenner sve žene nose imena s početnim slovom K.

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

20-godišnja poduzetnica podijelila je ime svoje kćeri na Instagramu, uz fotografiju na kojoj je ručica njezine novorođene jedinice omotana oko njezinog prsta. Neobično ime nije neobičan odabir u Kardashian-Jenner obitelji. Naime, Kim Kardashian West svoju je djecu nazvala North (Sjever), Saint (Svetac) i Chicago. Ipak, Kylie nije prva koja se sjetila tog imena. Prema podacima Social Security Administrationa, 1957. godine se to ime prvi put pojavljuje i tada ga je dobilo šest djevojčica. Kroz godine mu je popularnost rasla, ali većinom se zadržala na pedesetak rođenih u godini dana. Ipak, postoje i varijacije na ime poput Stormy i Stormie, ali nisu mnogo češće. S obzirom na to koliko je obitelj poznata u SAD-u, očekuje se rast popularnosti svih verzija imena koje je Kylie nadjenula svojoj kćeri.

Linker
25. travanj 2024 13:29