bilježi uspjehe

Još jedna stepenica u karijeri: Fani Stipković pohvalila se poslovnim uspjehom, a oglasio se i Ciganović

Koliko uživa u poslu, novinarka i voditeljica Fani Stipković dokazala je mnogo puta, a sada zbog novog poslovnog uspjeha ima dodatan razlog za slavlje!

Poznata domaća novinarka i voditeljica s madridskom adresom, Fani Stipković pohvalila se na Instagramu novim poslovnim uspjehom čime je još jednom obradovala pratitelje.

Novi poslovni izazovi

"Uzbuđena sam što ću biti voditeljica na vodećem međunarodnom događaju nogometne industrije na kojem će najbolji profesionalci biti priznati i nagrađeni", otkrila je Fani koja je često nazivana najatraktivnijom novinarkom Europe, a koja će sada biti voditeljica na World Football Summit Awardsu u domu španjolskog nogometnog kluba Atlético Madrida.

Ljubavi prema sportu voditeljica se nikada nije opirala, a svoj je hobi pretvorila u posao - što ju je prije nekoliko godina dovelo čak do IFFHS-a, Međunarodne federacije za nogometnu povijest i statistiku, osnovane 1984. godine nakon FIFINOG blagoslova, u kojem je prije dvije godine postala članica izvršnog odbora i to kao jedina žena u povijesti.

Čitajte i: Bezuvjetna ljubav Fani Stipković: Gdje god da jesu, uživaju u neraskidivom jedinstvu

Ponosni pratitelji

Ubrzo nakon što je objavila poslovne novosti, Fani je dobila brojne čestitke od vjernih pratitelja, među kojima se našao i modni stilist Neven CIganović.

Čitajte i: Prestižno društvo u kojem je i Luka Modrić! Fani Stipković doživjela uspjeh života

"Ponosan sam na tebe", glasi njegov komentar u moru drugih pohvala Fani, rodom Korčulanki koja je i poslovnu i privatnu sreću pronašla u Španjolskoj, gdje je otišla prije devet godina.

Linker
18. travanj 2024 13:38