Baby boom

Još jedna prinova u redovima Vatrenih! Naš mladi reprezentativac postao otac kćerkice Nike

Josip Brekalo sa suprugom Dominikom je dočekao najsretnije vijesti. Postali su roditelji kćerkice Nike, a Brekalo se tako pridužio velikom popisu Vatrenih sa sretnim vijestima.

Samo devet dana prije početka Europskog prvenstva u nogometu, naš je nogometni reprezentativac Josip Brekalo, u 23. godini života, postao otac! Njegova je supruga Dominika na svijet donijela djevojčicu Niku, piše Jutarnji.hr.

Naš reprezentativac koji trenutačno igra za VfL Wolfsburg, Zagrepčanin Brekalo koji je zbog svog šarma među navijačicama hrvatske nogometne reprezentacije, mahom svojim vršnjakinjama, kotirao bolje nego Rebić ili pak Vrsaljko, sada se, izgleda, okrenuo obiteljskom životu.

Čitajte i: Presretni mladenci! Donosimo ekskluzivne fotografije s vjenčanja Duje Ćalete-Cara i njegove Adriane!

Čitajte i: Šuškanja su bila točna! Supruga Duje Ćaleta Cara otkrila prvu fotografiju s vjenčanja, njezina haljina oduzima dah

Dok nogometni fanovi već jedva iščekuju utakmice, napetost, golove i euforiju Europskog prvenstva, naši Vatreni iščekuju ili su tek dobili – prinove.

U pogledu na tek rođenu kćerkicu tako će i Brekalo morati uživati preko videopoziva, baš kao i dosad "najfriškiji" otac među Vatrenima Bruno Petković kojem se nedavno rodio sin Adrian, dok će Nikola Vlašić biti u željnom iščekivanju jer bi njegova Ana trebala roditi baš krajem lipnja.

Tako od 26 igrača koliko ih putuje u London na našu prvu prvenstvenu utakmicu protiv reprezentacije Engleske 13. lipnja pod vodstvom izbornika Zlatka Dalića, njih čak sedam imaju slatke brige oko beba.

Jedan od njih je i 24-godišnji Šibenčanin Duje Ćaleta-Car, koji igra za francuski klub Marseille. On je prošlog utorka u Dubrovniku oženio svoju zaručnicu, 29-godišnju pravnicu i Instagram influencericu Adrianu Đurđević.

Tri dana nakon intimnog svadbenog slavlja na terasi Revelina, uz najužu obitelj i prijatelje, Duje je morao napustiti novopečenu gospođu Ćaleta-Car koja je u drugom stanju i pridružiti se momčadi na pripremama.

Čitajte i: Stiže prinova u obitelj! Brat Blanke Vlašić u tajnosti se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom

Linker
09. travanj 2024 13:10