MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Baby boom

Još jedna beba u Hollywoodu: Glumica na zaista poseban način objavila da je rodila drugo dijete

Čini se da je ova neizvjesna i čudna godina ipak dobra po nečemu - mnogi parovi iskoristili su karantenu da porade na potomstvu. Među njima su i poznata američka glumica te njezin suprug i kolega Thomas Sadoski koji su drugi put postali roditelji.

Američka glumica i pjevačica Amanda Seyfried i njezin suprug Thomas Sadoski postali su roditelji dječaka. Vijest o dolasku njihovog drugog djeteta na svijet podijelili su u izjavi za organizacije INARA i War Child USA koje se zalažu za zaštitu djece od ratnih posljedica.

"Od rođenja naše kćeri prije tri godine, predanost nevinoj djeci koja su brutalno pogođena sukobima i ratovima bila je pokretačka snaga u našim životima. A sada, rođenjem našeg sina rad INARA-e i War Childa postao je naša zvijezda nade", poručili su ponosni roditelji.

Amanda i Thomas, inače roditelji sada troipolgodišnje Nine, vjenčali su se u ožujku 2017. kada je Amanda već bila u devetom mjesecu trudnoće s prvom bebom.

Glumica je svoju kćer potpuno udaljila od društvenih mreža. U intervjuu za Entertainment Tonight progovorila je o tome kako je odlučila što podijeliti na svom Instagramu, a što ne.

New York, NY  - Amanda Seyfried and husband Thomas Sadoski go for a stroll with their daughter Nina and dog in Downtown Manhattan.

BACKGRID USA 8 AUGUST 2019,Image: 463375614, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Amanda Seyfried, suprug Thomas Sadoski i njihova kći Nina.

"Ne objavljujem njezino lice, ali dopustit ću joj, kada odraste, da ona sama odluči što mogu objaviti. No, ne mogu ne podijeliti kakve razgovore vodim s njom. Nekada su toliko bistri da je zastrašujuće, ali su i smiješni u isto vrijeme. Obožavam to i ako ću išta podijeliti s javnošću, to će biti to", ispričala je Amanda.

"Zna koliko volim pjevati, ali mi ne dopušta. Jako je pametna. Moram smišljati načine kako pregovarati s njom jer sam ipak pjevačica i ako počne izlaziti iz sobe kada počnem pjevati, dobit ću još veći kompleks nego što ga imam", dodala je.

Čitajte i:

Slavni glumac postao otac i odao počast svom tragično preminulom bratu: Nek se dijete zove kao on

Kad se ljubav rodi na poslu: Zaljubili se na setu hit serije, a sada čekaju prvu bebu

To mogu samo oni! Slavni roditelji na vrlo neočekivan način otkrili da očekuju i treće dijete

Linker
20. travanj 2024 04:10