Razočarale fanove

Još jedan u nizu raspada Spajsica: Otkazana je turneja koja se trebala dogoditi 2023. godine

Iako se činilo da im ide sjajno, četiri članice poznatog benda opovrgnule su glasine o planiranim koncertima.

Poznati ženski glazbeni sastav Spice girls je, čini se, otkazao sve planove za buduće koncerte i rad na animiranom filmu nakon rasprodane turneje "Spice World - 2019", a članice su ponovno krenule svaka svojim putem.

Iako se govorilo da Spajsice planiraju još jednu veliku turneju 2023. godine koja je trebala započeti u Australiji, aktivne članice u sastavu Geri Horner, Melanie Chisholm, Melanie Brown i Emma Bunton opovrgnule su šuškanja o ponovnom okupljanju. The Sun prenosi kako je poznatim Spajsicama išlo sjajno, ali planove im je omela pandemija Covida.

image

Djevojke su na turneji nastupile na 13 nastupa pred ukupno 700.000 obožavatelja među kojima se našla i Adele.

TIMMSY/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Ponovno je gotovo, nema više nikakvih planova na dnevnom redu, a cure se usredotočuju na svoje živote", otkrio je za The Sun izvor blizak bendu.

Geri ima nove planove za televizijsku karijeru, baš kao i Emma, a Mel C i Mel B se koncentriraju na svoje stvari. Navodno su članice benda Geri i Mel B bile prava pokretačka snaga svih planova, a posebno su se radovale nastupu u Australiji. Bilo je i planova za snimanje animiranog filma u koji se trebala uključiti i Victoria Beckham koja je, podsjećamo, odbila sudjelovati na turneji 2019. godine. Naime, djevojke su na turneji nastupile na 13 nastupa pred ukupno 700.000 obožavatelja, a 2021. godine su se pojavile u reklamnoj kampanji za mobilnu igru ​​"Coin Master".

image

Victoria Beckham je svojevremeno izjavila kako joj je trebalo puno hrabrosti da odbije sudjelovanje na turneji.

LEE JONES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nevolje u raju: Adele otkazala koncerte zbog problema s dečkom? ‘Jednostavno nije bila sigurna da ide naprijed‘

Podsjećamo, na koncertu koji se održao na stadionu Wembley pojavila se i Adele, inače poznata kao velika obožavateljica glazbene skupine, a Victoria Beckham je svojevremeno izjavila kako joj je trebalo puno hrabrosti da odbije sudjelovanje na turneji, a kao razlog je navela svoju životnu situaciju koja je znatno drugačija nego kada je bend žario i palio svjetskom scenom.

Linker
15. travanj 2024 10:46