NAKON 17 GODINA

Još jedan medijski transfer: Andrija Jarak odlazi s Nove TV, a oglasili su se i s njegovog novog radnog mjesta

Poznati reporter nakon 17 godina odlazi s Nove TV, a karijeru će nastaviti na RTL televiziji koja mu je već poželjela dobrodošlicu.

Jedno od najprepoznatljivijih lica s malih ekrana, Andrija Jarak, nakon 17 uspješnih godina odlazi s Nove TV, objavio je Dnevnik.hr, a ubrzo se saznalo da će voditelj svoju karijeru nastaviti na RTL televiziji, koja se u priopćenju pohvalila novim članom tima.

"Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove", komentirao je Andrija Jarak povodom odlaska s Nove TV, a nadovezala se i direktorica informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum: "Andrija Jarak obilježio je jednu eru Informativnog programa Nove TV, kao dio ekipe koja ga je stvarala. 17 godina stalno na terenu. Dragi kolega, reporter od kojeg su učile generacije. Svi zajednički projekti i svaki dan koji smo odradili zajedno našem timu su vrijedna uspomena i ponos. I danas, kada nam se profesionalni putevi razilaze, ostat ćemo kolege, prijatelji koji Andriji žele puno sreće u nastavku karijere."

Čitajte i: Još jedno poznato lice napušta Novu TV! Ivana Brkić Tomljenović: ‘Došla sam do životne prekretnice‘

U međuvremenu su se priopćenjem oglasili i s njegovog novog radnog mjesta.

"Jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih televizijskih novinara, gospodin Andrija Jarak, pridružuje se timu RTL-a!", naveli su pa su dodali:

"Novinar koji je zaradio uzrečicu 'Ne dao bog da ti Andrija Jarak ispred kuće izvještava', koji je pratio sve značajne afere, javljao se s poprišta prirodnih katastrofa, obljetnica pada Vukovara i Oluje, uskoro preuzima mikrofon žute boje.

Branitelj, koji je na ratištima proveo mjesece braneći zemlju, gradeći karijeru reportera postao je kroz godine i jedno od najkredibilnijih osoba na medijskoj sceni. O njegovom radu govore i brojne nagrade koje je dobio.

Često ističe kako mu je najbitnije povjerenje gledatelja te da uvijek donosi sve strane priče, navode na RTL-u.

A naša kompanija s ponosom najavljuje kako je gospodin Andrija Jarak novi član našeg tima!", istaknuli su iz RTL-a pa su zaključili: "Izuzetno se veselimo novoj suradnji te smatramo kako će naši gledatelji biti oduševljeni što će gospodina Jarka moći pratiti na RTL-u. O konkretnim projektima na kojima će gospodin Jarak raditi, javnost ćemo obavijestiti na vrijeme".

Bit će to nova stranica u dugogodišnjoj novinarskoj karijeri Andrije Jarka koji je nagradu za najboljeg televizijskog novinara osvojio tri puta, a uručena mu je i Večernjakova ruža za TV osobu godine.

Linker
24. siječanj 2023 23:12