Šok ili očekivano?

Još jedan krah slavnog ‘Chandlera‘: Trebao je oženiti jedinu ženu koja mu je dala mir, ali naglo je prekinuo zaruke

Nakon što su ga kritizirali da je usporen, bezvoljan i tužan u specijalu ‘Prijatelja‘, poznati glumac razvrgnuo je zaruke sa ženom s kojom je bio u vezi dvije godine i kanio je dovesti do oltara. Ipak, u tome ga je nešto spriječilo.

Matthew Perry, najpoznatiji po ulozi u hit seriji 'Prijatelji' prekinuo je zaruke s Molly Hurwitz samo sedam mjeseci nakon što ju je zaprosio. Iako se šuškalo da nešto među njima ne štima, sam glumac potvrdio je za magazin People da su se razišli.

"Stvari nekada jednostavno odu lošim tokom, a ovo je jedna od takvih situacija. Želim Molly sve najbolje", poručio je Perry.

Čitajte i: Matthew Perry dugo se borio s ovisnosti, sad želi novi početak, a bivša mu poručuje: 'Zaslužio si'

image
Matthew je svoju djevojku zaprosio, jer mu je donijela mir.
WAGNER AZ/ANDR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glumac je svoju nesuđenu suprugu zaprosio u studenom 2020., na što je ona pristala nakon dvije godine veze i unatoč njegovoj borbi s ovisnošću o alkoholu.

Čak mu je i njegova bivša djevojka Kayti Edwards preko medija poručila da je sretna zbog njega i da je to definitivno zaslužio.

"Oduvijek se želi ostvariti kao suprug i otac. Sretna sam što je to napokon i pronašao u svojoj partnerici. Molly i dijete će biti njegovo utočište. Mislim da će promisliti dva puta prije nego ponovno pomisli na piće. Ima 51 godinu, mislim da treba iskusiti tu sreću, biti u braku i imati djecu, a znam da djecu obožava", rekla je tada, no njezina želja očito nije bila dugog vijeka.

image
U specijalnoj epizodi 'Prijatelja', Perry je djelovao vrlo čudno.
HBO MAX/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Ova vijest dolazi nakon što je Perry naišao na oštre kritike nakon neslavnog pojavljivanja u ponovnom okupljanju "Prijatelja" za specijal. Iako su ovo mnogi fanovi dugo željno iščekivali, okupljanje slavne šestorke palo je u sjenu zbog čudnog držanja Matthewa Perryja.

Čitajte i: Okupljanje 'Prijatelja' naišlo je i na kritike, redatelj odgovorio zašto nekih važnih likova u posebnoj emisiji nije bilo

Naime, dok su drugi bili energični kao nekada, Perry je izgledao vrlo izgubljeno, usporeno, a neki su primijetili da ne govori dovoljno glasno i razgovijetno. Šuškalo se da Perry opet ima problema s alkoholom ili da mu je on toliko pomutio mozak da ne zna što radi.

image
'Prijatelji' kada su bili na vrhuncu slave.
WARNER/AFP/PROFIMEDIA

Ipak, jedan izvor je za britanski magazin The Sun otkrio pravi razlog glumčevog čudnog ponašanja.

"Matthew se pridružio ponovnom okupljanju u travnju, a članovi njegovog tima rekli su da je taj dan imao hitni zahvat zuba. Rečeno je da to ne utječe na to kako se osjeća, a bio je u bolovima. Nitko ne želi snimati nakon zahvata, ali dogodilo se. Matthew je čist i trijezan i nema razloga za brigu", poručio je.

Perry iza sebe ima podužu listu bivših djevojaka, a neke s kojima je ljubovao su Julia Roberts, Neve Campbell, Yasmine Bleeth, Heather Graham, Lauren Graham, Lizzy Caplan i mnoge druge poznate dame.

Linker
16. travanj 2024 13:25