Vjeko Bilota
šesteročlana obitelj

Jolina supruga Ana otkrila da je svekar jedva izdržao četiri dana s djecom: 'Ja ti to više ne mogu'

Ana Čagalj, supruga splitskog pjevača Joleta, koja je prije dva mjeseca rodila njihovo četvrto dijete, u novom je intervjuu ispričala kako su se snašli sa prinovom te otkrila niz smiješnih situacija iz svakodnevnog života ove velike obitelji.

Dok je Ana Čagalj, kao i uvijek pomno našminkana, s besprijekornom frizurom i dotjerana po posljednjoj modi, razgovarala s Editom Misirić, voditeljiicom RTL-ove emisije "Exkluziv", tijekom snimanja je svako malo pitala brata: "Šime, 'oćeš moć'? Šime, jel' mu ispala duda?" te već time dala do znanja koliko strepi nad preslatkim sinom kojeg je na svijet donijela krajem studenog. Budući da je tata Jole na putu, a sve tri kćeri - 13-godišnja Iva, 10-godišnja Ema i sedmoipolgodišnja Tia u školi, beba Ivan Luka ovaj put je dospio u naručje ujaka, odnosno Aninog brata Šime.

RTL (screenshot)

Na pitanje je li u kući s dolaskom četvrtog djeteta nastao kaos, Ana odgovara: "Kaos i je i nije, sada smo se svi već pomalo navikli... beba plače, netko je od digne, ja mogu reći "hajde Iva pridrži ga da vam pripremim sendviče za marendu". One sada pomažu jedna drugoj oko zadaće, prije to nisu radile, a sada moraju, mislim da je ovo njima dobro došlo da se malo osamostale".

Split, 041219.
Pjevac Josko Cagalj Jole docekao je s kcerima Ivom, Tiom i Emom suprugu i tek rodjenog sincica Ivana Luku u splitskom rodilistu.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
CROPIX

Kroz smijeh je ispričala je i kako uči s njima: "Ja dojim bebu, knjiga na koljenu, Iva ili Ema kojoj već treba pomoć s druge strane... i tako svi zajedno učimo zemljopis". Budući da je Jole često na putu, Ana je ta koja drži sva četiri ugla kuće i to joj, kaže, ne predstavlja nikakav problem. Ujutro čisti, razvozi djecu u školu i na izvanškolske aktivnosti, kupuje namirnice...

Budim se oko šest i ritual mi je prvo očistiti kuću.

"Jednom smo ostavili cure, još se sin nije rodio, svekru i svekrvi. ja sam im sve napisala, ponedjeljak, utorak... sve obaveze. Kad smo se nakon četiri dana vratili, svekar mi je rekao: "Ja idem svojoj kući, evo. Ja ti to više ne mogu, ja i svekrva više nismo znali koga pokupit koga vratit... Njima je to bilo previše, a ja to hendlam bez problema", rekla je.

Vjeko Bilota

Otkrila je i da se budi u šest ujutro ne bi li stigla napraviti sve što je čeka u danu. "Budim se oko šest i ritual mi je prvo očistiti kuću. ne pijem kavu, ne pijem čaj, nego odmah stavljam rukavice i odem očistiti pod, wc i kuhinju. To je moj ritual. Onda budim ostale, Jole ostane s bebom, ja razvozim djecu u školu i obavim spizu", govori Ana te naglašava da Jole, kad je kod kuće, ponekad odveze i cure na aktivnosti.

"Jako voli ostati sam s Ivanom Lukom. Kad se vratim, zna mi reći: "Ajme sad smo nas dvoje pola sata pričali u krevetu", on baš gušta s njim. Sad kad je na putu rekao mi je da jedva čeka da se vrati i uzme ga i cijelog izljubi", govori Ana.

Odgajati četvero djece je velika obaveza i za majku znači manje vremena za sebe, ali Ana kaže da je to s druge strane "ispunjava na neke druge načine". Puno mi ljudi kaže, da su znali kako brzo odu, imali bi više djece... jer djeca odu na studij, na posao, a ovako... lijepo je imati još nekoga kraj sebe", rekla je Ana.

Ana je za Gloriju pisala i zanimljiv trudnički dnevnik, koji možete čitati na linkovima:

Trudnički dnevnik Ane Čagalj: 'Joli sam zabranila da ide sa mnom u rađaonicu jer bi mi samo smetao'

Trudnički dnevnik Ane Čagalj: 'Jole i ja želimo da nam sin ima dva imena, za jedno smo se već odlučili'

Jole i Ana Čagalj broje sitno: 'Kad sjednem na stolac za pregled, koji je isti kao i u rađaonici, prođe me strah'

Split, 041219.
Pjevac Josko Cagalj Jole docekao je s kcerima Ivom, Tiom i Emom suprugu i tek rodjenog sincica Ivana Luku u splitskom rodilistu.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / Hanza Media

Linker
28. ožujak 2024 16:38