Press
slobodno vrijeme - s klokanima

Jole spojio ugodno s korisnim u Australiji: 'Bilo je to jedno od najljepših iskustava u životu'

I dok je Joško Čagalj Jole potpuno oduševljen hrvatskim iseljenicima u Australiji pred kojima je, u Sidneyu i Melbourneu, zapjevao puna srca, jednako je oduševljen i svime što je doživio u slobodno vrijeme, razgledavajući gradove. S australskog kontinenta javio nam se prije leta na - američki, gdje ga čekaju koncerti u Los Angelesu, Las Vegasu, Clevelandu i New Yorku.

Splitski glazbenik Joško Čagalj Jole ne krije da je ove jeseni doživio jedan od emotivnijih trenutaka karijere - ne samo da je rasprodao koncerte u australskim gradovima, Sidneyu i Melbourneu, već ga je publika dočekala, s njim pjevala i ispratila s oduševljenjem kakvo će, priznao nam je pjevač, dugo pamtiti. Otkrio nam je i što radio svoje slobodno vrijeme te s nama podijelio nekoliko fotografija iz gradova koje je posjetio.

Press

Press

„Koncerti u Australiji bili su mi jedno od najljepših iskustava u životu, zahvalan sam publici koja me dočekala i zajedno sa mnom pjevala i veselila se. Pjevao sam na najprestižnijim mjestima gdje je bio rekordan broj ljudi. Srce mi je puno i ne mogu dočekati nastupe u Americi, stvarno jedva čekam!“

Press

Press

Press

Jole i njegova supruga Ana Čagalj još su krajem lipnja i za Gloriju ekskluzivno potvrdili da čekaju četvrto dijete i iako je glazbenikova obitelj navikla na njegova izbivanja, ipak je ovo bio jedan od emotivnijih rastanaka pjevača s trima kćerima i trudnom suprugom.

"Kao i svakom roditelju, najvažnije nam je da dijete bude živo i zdravo, no naravno da smo presretni što će naše tri curice dobiti bracu, a mi jednog dečkića", otkrio nam je ljetos glazbenik i spol bebe.

Kako bilo, još će neko vrijeme biti razdvojeni - Jole kreće na turneju po Americi, odnosno održat će koncerte u Los Angelesu, Las Vegasu, Clevelandu i New Yorku.

Press

Press

Linker
23. travanj 2024 01:16