nema odustajanja

Johnny Depp vraća se glumi: Nakon rata s bivšom suprugom i oduzimanja uloge, dobio je novu šansu

Filmska industrija mu je okrenula leđa nakon što ga je bivša supruga Amber Heard optužila za psihičko i fizičko zlostavljanje.

Johnnyju Deppu, čini se, karijera je ponovno procvala nakon što je izgubio ulogu Grindelwalda u"Čudesnim zvijerima". Naime, Depp će glumiti kontroverznog francuskog kralja Luja XV. u filmu kojeg režira francuska filmašica Maïwenn Le Besco, a sa snimanjem bi trebao početi ovog ljeta.

Deppova posljednja uloga bila je u filmu iz 2020. "Minamata" koji je isti i producirao, a imao je premijeru na Berlinskom film festivalu početkom 2020. Njime je pokušao vratiti staru reputaciju, no nije sve išlo tako glatko - američka filmska kompanija za proizvodnju i distribuciju filmova i televizijskog programa Metro-Goldwyn-Mayer koja je radila na Johnnyjevom filmu, objavila je kako će film do daljnjeg staviti ‘sa strane‘.

Čitajte i: Krenulo mu je u korist: Johnny Depp nastavlja ratovati s bivšom suprugom, tuži je za klevetu

Za Deppa je to bio još jedan udarac, a sve zbog tužbe bivše supruge Amber Heard koja ga je optužila za psihičko i fizičko nasilje dok su bili u braku.

image

Amber Heard i Johnny Depp.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Samo godinu dana nakon što su se 2015. Johnny i Amber vjenčali, glumica je podnijela zahtjev za razvod braka i optužila Deppa za nasilje, a dvije godine nakon toga britanski tabloid The Sun objavio je članak u kojem se navodi kako je Depp tukao ženu.

Glumac je tužio tabloid, ali je tužbu izgubio te je u jednom intervjuu izjavio da ga zbog kontroverznog članka u The Sunu Hollywood bojkotira.

Čitajte i: Hollywood ga bojkotira? Johnny Depp bori se da vrati staru reputaciju i karijeru, no ne ide nimalo lako

Veći detalji o novom filmu zasada nisu poznati, osim da će redateljica Maïwenn Le Besco glumiti posljednju monarhovu ljubavnicu, Jeanne du Barry. Film će se snimati tijekom tri mjeseca na raznim znamenitostima u Parizu, a većina će se snimati u Versailleskoj palači.

Linker
24. travanj 2024 06:59