Poslušajte ga!

Johnny Depp i drugu noć nastupao uz slavnog glazbenika: Neki obožavatelji nisu baš sretni

Glumac i glazbenik upoznali su se prije pet godina, snimili su i zajedničke pjesme, a sada su i nastupili zajedno dvije večeri za redom.

Usred burne pravne bitke Johnny Depp nastupio je na pozornici Royal Albert Halla u Londonu, uz gitarista Jeffa Becka, bio je to njihov drugi zajednički nastup za redom.

Ovaj 58-godišnji glumac trenutno je u centru pažnje cijelog svijeta zbog parnice koju vodi s bivšom suprugom Amber Heard, a koju tuži za odštetu od 50 milijuna dolara.

image

Johnny Depp u Royal Albert Hallu

SPLASH/PROFIMEDIA

Gledatelji koncerta, nisu znali hoće li se Depp pojaviti, ali su se tome nadali, jer je dan prije londonskog nastupa, glumac zasvirao i zapjevao uz Becka u Sheffield City Hallu u nedjelju.

Navodno su izveli svoju verziju pjesme Isolation Johna Lennona, koju su i objavili 2020. Društvene mreže preplavile su snimke njihova nastupa, a mnogi su se iznenadili time što je Johnny Depp uopće došao u UK, jer upravo iščekuje presudu iz parnice s bivšom suprugom.

image

Johnny Depp i Jeff Beck dvije su noći za redom zajedno nastupali.

SPLASH/PROFIMEDIA

Dugačak nastup

Glumac se pridružio glazbeniku na pozornici i drugu noć za redom, u Royal Albert Hallu izveli su sedam pjesama, uključujući i obrade Jimija Hendrixa Little Wing i Isolation Johna Lennona.

Beck je Deppa najavio riječima: "Prvi put smo se upoznali kada je pokucao na vrata moje garderobe prije pet godina".

Čitajte i: U pauzama od suđenja, Johnny Depp svira i pjeva: Pojavio se kao gost iznenađenja na koncertu slavnog glazbenika

image

Depp i Beck u Londonu su izveli sedam pjesama.

SPLASH/PROFIMEDIA

No, budući da uvijek ima nezadovoljnih, neki posjetitelji koncerta otvoreno su rekli da bi im bilo draže gledati samo i isključivo Becka.

"Previše Johnnyja Deppa, nismo došli njega gledati. Bio je to marketinški trik, nije donio neku vrijednost zabavi, ali uzeo je mnogo od Becka", požalila se jedna gledateljica koncerta.

No drugi su ipak bili sretni što su prisustvovali ovakvom rijetkom nastupu i izražavali svoju podršku Johnnyju.

Linker
19. travanj 2024 13:48