Profimedia, UPI
temperamentna latina

JLo priznala što bi jedino moglo dokrajčiti njezinu sretnu vezu

Da su pjevačica i glumica Jennifer Lopez i poznat igrač bejzbola Alex Rodriguez zajedno, svijet je saznao u ožujku 2017. godine. Od tada do danas zajedno ih možemo vidjeti samo nasmijane i zato ni šala na račun njihovog prekida ne zvuči smiješno... ali ona ju je ipak izgovorila!

'Djeca nam se dobro slažu, oboje živimo u New Yorku, oboje smo Latinoamerikanci, oboje smo u četrdesetima, oboje volimo uživati u svom životu. K tome, ona je doista jedna od najinteligentnijih i najimpresivnijih osoba koje sam sreo u životu', rekao je poznati američki šarmer Alex Rodriguez za People nakon niti pola godine veze s pjevačicom Jennifer Lopez. Ona pak stalno ponavlja da je u njemu pronašla ljubav svog života i da joj je ovo 'najbolja veza do sada', a imala ih je poprilično mnogo. Ona iza sebe ima i tri propala braka i dvoje djece koje je dobila s glazbenikom Marcom Anthonyjem. I Rodriguez je već bio u braku, i to sa Cynthijom Scurtis s kojom ima dvije kćeri.

Kako bilo, Lopez je upravo gostovala u showu Jimmy Kimmel Live! te je rekla da postoji samo jedna stvar koju bi Alex mogao napraviti i dovesti ih do prekida: 'Imam tonu trofeja. Imam jak natjecateljski duh. Kad vježbam s Alexom, pomišljam: 'Mogla bih ga pobijediti', rekla je. Na to se voditelj nadovezao i rekao: 'Ako te izazove na dvoboj, to bi moglo dovesti do natjecanja na kojem za njega pobjede nema', a JLo mu je odgovorila: 'Ako me pobijedi, među nama je gotovo', rekla je.

Par se nedavno tajno i zaručio, a često ih se može vidjeti i s djecom, poput sretne šesteročlane obitelji.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - The couple that works out together, stays together, as Jennifer Lopez and Alex Rodriguez are seen bringing in the new year with an intense exercise routine. Her son Max also joined the couple during the outing.

Pictured: Jennifer Lopez, Alex Rodriguez



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 358950071, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
19. travanj 2024 12:22