Tony Michaels/ROT / Capital pictures / Profimedia
Kratko su bili zajedno

Jim Carrey iznenadio priznanjem o slavnoj glumici: 'Ona je bila moja zadnja velika ljubav'

Poznati glumac iza sebe ima dva propala braka i nekoliko isto tako propalih veza, no jedna će osoba uvijek imati posebno mjesto u njegovom srcu. Jim Carrey priznao je osjećaje prema svojoj kolegici Renee Zellweger.

Glumac i komičar Jim Carrey, kojeg svi pamtimo po likovima iz brojih komedija, u novom intervjuu za SiriusXM rekao je da će jedna njegova bivša djevojka uvijek imati posebno mjesto u njegovom srcu. Riječ je o glumici Renee Zellweger s kojom je hodao samo godinu dana nakon što su upoznali 2000. na setu filma "Ja, ja i Irena.

U autobiografskom romanu "Memoirs and Misinformation" glumac je napisao da je Renee bila njegova zadnja velika ljubav, što je i potvrdio u intervjuu.

Renee Zellweger, Jim Carrey under an umbrella at the Golden Globe Awards, January, 2000,Image: 98333821, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Robert Hepler/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Robert Hepler Collection / Everett / Profimedia
Robert Hepler Collection / Everett / Profimedia
Jim Carrey i Renee Zellweger dok su bili u vezi.

"Da, to je točno, bila mi je vrlo posebna. Vrlo! Mislim da je predivna", rekao je Carrey koji iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Womer od 1987. do 1995. s kojom ima i kćer Jane Erin, te s Lauren Holly od 1996. do 1997.

-New York, NY 09/05/11- Jim Carrey Celebrates Labor Day with Daughter Jane and friends out side of his apartment in NYC
-PICTURED: Jim Carrey with daughter Jane
-,Image: 102052134, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: FREDDIE BAEZ / INSTAR Images / Profimedia
FREDDIE BAEZ / INSTAR Images / Profimedia
Jim Carrey i njegova kći Jane Erin koju je dobio u prvom braku s Melissom Womer.

Nakon prekida s Renee, Jim je hodao s Jenny McCarthy sve do 2010., dok se Renee 2005. udala za glazbenika Kennyja Chesneya, no rastala se samo četiri mjeseca kasnije.

Iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost

Glumac je također progovorio o vezi sa 74-godišnjom pjevačicom Lindom Ronstadt s kojom je hodao kada se tek probijao s glumom u Hollywoodu.

"Cijenim ljude koji su prošli kroz moj život i u njega donijeli nešto dobro, zato i Linda ima posebno mjesto u mojoj knjizi. Nekima se naša veza činila čudnom zbog razlike u godinama, ali prema meni se ponašala s poštovanjem", objasnio je Carrey.

76th Golden Globe Awards - Arrivals - Beverly Hills, California, U.S., January 6, 2019 - Jim Carrey and Ginger Gonzaga. REUTERS/Mike Blake
REUTERS
JIm Carrey i Ginger Gonzaga.

Za njega se često govori kako nema sreće u ljubavi, što dokazuju i njegove nedavne veze. Njegova bivša djevojka Cathriona White preminula je 2015. nakon predoziranja lijekovima. Glumac je bio utučen i nije viđao nikoga sve do početka 2019. kada se na snimanju dječje serije "Kidding" spetljao s glumicom Ginger Gonzagom. No, ni ta veza nije bila dugog vijeka - par je prekinuo u listopadu iste godine.

Inače, glumac je nedavno priznao da se bori sa slavom i da nije cijenio anonimnost dok ju je imao. "Nitko ne cijeni anonimnost dok ju ne izgubi. Netko bi na to rekao "pa dobio si što si tražio". Da, ali to je kao kada dijete nešto traži prije nego odraste i shvati što nešto zapravo znači. Ne kažem da je to loše, ali vrlo je čudno i drži vas u kući", rekao je.

Čitajte i:

Veliki povratak Renee Zellweger: Uspješna u karijeri dok privatno - nema sreće

Nakon tragičnog gubitka Jim Carrey ponovno zaljubljen: Osvojila ga je 20 godina mlađa

Na vrhuncu slave bio je psihički na dnu: 'Sad sam ponekad sretan'

Linker
18. travanj 2024 11:00