potpuno sama

Jessie J o najtežim trenucima u životu: ‘Nisam imala nikoga kome bi mogla plakati na ramenu‘

Pobačaj je traumatično iskustvo za svaku ženu, a slavna pjevačica otkrila je u novom intervjuu da se u tim trenucima osjećala vrlo usamljeno jer nitko nije bio uz nju.

Pjevačica Jessie J prošle je godine u studenom proživjela traumatično iskustvo kada je izgubila bebu spontanim pobačajem. U podcastu ‘The Diary Of A CEO‘ progovorila je o tim teškim trenucima te otkrila zašto je tužnu vijest objavila na društvenim mrežama neposredno prije nego što je izašla na pozornicu u Los Angelesu.

"Objavila sam to jer nisam imala ikoga kome bih se mogla požaliti ili mu plakati na ramenu. Nisam se imala pred kime raspasti, a to je ono što mi je trebalo i što sam htjela. Bila sam sama, nisam imala nikoga da me savjetuje... moja mama i moja sestra nisu bile tu da mi kažu ‘Nemoj ovo dijeliti sa svijetom, prvo to učini stvarnim za sebe‘", rekla je Jessie J.

Čitajte i: Još se nije oporavila od gubitka bebe, a britanska glazbenica već je doživjela novi udarac

Međutim, nastup joj nije teško pao, kako je rekla, jer joj je bilo drago da je okružena ljudima pa se osjećala manje usamljeno.

image

Jessie J i Channing Tatum

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Jessie se također prisjetila dana kada je doživjela pobačaj, objašnjavajući da se probudila s osjećajem da nešto nije u redu i bila je shrvana kad je otkrila da je izgubila bebu nakon brojnih pretraga.

"Bila sam na dva pregleda u istom danu, a beba je preminula između prvog i drugog. Kad sam nakon nastup došla doma, zatvorila sam ulazna vrata i pala na koljena. Najgori trenutak u tom cijelom iskustvu bio je kada sam shvatio da je, osim karijere, majčinstvo trebalo biti najveće uzbuđenje u mom životu. Kao da mi je netko dao sve što sam željela i onda mi to oduzeo. No, još uvijek sam pjevala svom djetetu svake noći i nikada se nisam osjećala tako usamljeno kao tada",

Glazbenica, koja je prije bila u vezi s glumcem Channingom Tatumom, a sada hoda s igračem bejzbola Chananom Safirom Colmanom, odbacila je ideju da bude samohrana majka jer želi s partnerom zasnovati obitelj.

Linker
23. travanj 2024 16:50