Profimedia, Look Press Agency
NOVI PROJEKT

Jessica Chastain kao holivudska diva Ingrid Bergman

Američka glumica Jessica Chastain posljednjih godina ima mnogo posla: ove godine je snimila već tri filma, a još su tri najavljena, među kojima je i onaj u kojem će utjeloviti filmsku divu Ingrid Bergman.

Jedan od njezinih posljednjih projekata ujedno joj je i najdraži. U filmu naziva "Seducing Ingrid Bergman" Jessica Chastain neće samo glumiti, već će ga njezina producentska tvrtka Freckle Films zajedno s YRF Entertainment producirati. Radnja se temelji na istoimenom romanu, koji je napisao Chris Greenhalgh, o ljubavi švedske glumice Ingrid Bergman i slavnog ratnog fotografa Roberta Capa. Njihov odnos je započeo u Parizu odmah nakon Drugog svjetskog rata.

- Jessici nisu strane uloge snažnih, pametnih žena i ova uloga zaslužuje glumicu njenog, nemjerljivog talenta – izjavio je izvršni direktor producentske kuće YRF.

Švedska diva Ingrid Bergman jedna je od najcjenjenijih glumica Zlatnog doba Hollywooda. Najpoznatija je po ulogama u filmovima "Casablanca" i "Notorious", a dobila je i tri nagrade Oscar: za uloge u filmovima: "Murder on the Orient Express", "Anastasia" i "Gaslight".

Profimedia, Everett
Ingrid Bergman

Linker
24. travanj 2024 10:07