video rastapa srca

Jessica Alba udomila preslatke štence: Najviše u njihovom društvu uživaju njezini klinci

Glumica je objavila sretne vijesti: u svoju obitelj ugostila je štence koji su razveselili sve ukućane, a putem društvenih mreža podijelila je video koji će razgaliti sva srca.

Četrdesetogodišnja glumica Jessica Alba i njezina djeca – Honor (13), Haven (9) i Hayes (4) uživaju sa psićima koje su udomili i prilagođavaju se svojim novim životima kao vlasnici kućnih ljubimaca.

Zvijezda 'Fantastične četvorke' na Instagramu je napisala kratku izjavu u kojoj je istaknula da sa sigurnošću može reći da je cijela njezina obitelj opsjednuta novim krznenim bebama, a jasno je to i iz videa koji je objavila glumica.

Njezina djeca psiće su grlila i ljubila i baš nitko nije krio oduševljenje novim članovima obitelji, a posebno Hayes koji je ušao u sanduk - kavez predviđen za psiće koje je svesrdno prihvatio i Albin suprug Cash Warren.

Čitajte i: Ideja za outfit pred radni tjedan! Jessica Alba bilježi poslovne uspjehe, a slavi ih titulom kraljice street stylea

Svoju je srodnu dušu Alba upoznala 2004.godine, a vjenčali su se četiri godine kasnije. Sretni par u narednih je nekoliko godina dobio troje djece, a Jessica rado i javno govori o roditeljstvu. Tako je nedavno u intervjuu za Motherly istaknula da su se njezina djeca navikla na digitalnu komunikaciju.”Interakcije u stvarnom životu i stvaranje stvarnih odnosa osobno su nešto što im je nekako strano”, rekla je.

Čitajte i: Glumica je od djetinjstva zaljubljena u kristale i iskonski vjeruje u njihovu iscjeliteljsku energiju

Glumica je dodala da ih ona i njezin suprug 'gotovo tjeraju da svoje osjećaje ne komuniciraju samo SMS porukama, već da zapravo razgovaraju s ljudima, da koriste njihov glas i komuniciraju na taj način.

Izrazila je da je bila zatečena kada je prvi put doznala da je trudna, iako je na kraju prihvatila svoju ulogu majke, a čini se kako joj ponovno nedostaje imati bebe u kući – no ovi psići svakako će to nadomjestiti.

Linker
19. travanj 2024 06:00