John Nacion / Splash News
SRETNA OBITELJ

Jessica Alba preslatkom objavom otkrila spol trećeg djeteta

U otkrivanju tajne pomogle su joj njezine dvije kćeri, a objava je u samo nekoliko sati oduševila bezbroj obožavatelja lijepe glumice.

Plavi baloni, konfeti i sjajne trakice sasvim su jasno dali do znanja – Jessica Alba (36) i njezin suprug, producent Cash Warren (38) očekuju dječaka. Sretnim djevojčicama Honor Marie (9) i Haven Garner (6) uskoro će se pridružiti dječak zasad nepoznatog imena, a Jessica ne skriva oduševljenje. Tako je uz objavu videa, između ostalog, napisala kako “ne može dočekati da ga razmazi”.

Njezin je suprug u nedavnim medijskim objavama komentirao svoju sreću i pojasnio kako mu je sasvim svejedno hoće li njihovo treće dijete biti dječak ili djevojčica, bez obzira na to što je, do ovog trenutka, bio jedini muškarac u kući.

89th Academy Awards - Oscars Vanity Fair Party - Beverly Hills, California, U.S. - 26/02/17  Actress Jessica Alba and producer Cash Warren.  REUTERS/Danny Moloshok - RTS10IKK
REUTERS
Jessica Alba i Cash Warren u veljači 2017.

Vijest o spolu prinove u domu sretne obitelji stigla je tri mjeseca nakon što je glumica svijetu otkrila da iščekuje treće dijete. Iako je ime dječaka zasad nepoznato, za naslutiti je da će započinjati slovom H. Naime, Jessica je svojevremeno u emisiji The Tonight Show dala naslutiti da će treće dijete, baš kako i njezine prve dvije djevojčice, nositi ime koje započinje upravo tim slovom.

Linker
19. travanj 2024 00:14