Jessica Alba s djecom
 X17online.com
dugo nije marila za prehranu

Jessica Alba: Pitam se za zdravlje, ali ne uspijevam se držati svega što bih trebala

Jessica Alba, 37-godišnja glumica koja sa suprugom Cashom Warrenom ima troje djece - devetogodišnju Honor, šestogodišnju Haven i četveromjesečnog Hayesa, priznala je da prije prve trudnoće nije mnogo marila za prehranu i nije joj padalo na pamet čitati deklaracije na prehrambenim ili kozmetičkim proizvodima.

Kad je rodila Honor, glumica Jessica Alba imala je 28 godina i tada se prvi put ozbiljnije pitala za zdravlje te počela razmišljati o tome kakvu hranu jede i što stavlja na stol svojoj obitelji. O tome je progovorila u Hong Kongu tijekom promocije novog projekta Landmarka.

'Vjerujem da svi koji žele voditi zdrav život i žele da su im djeca zdrava znaju da postoje zdraviji izbori. Mislim da danas to znaju svi novopečeni roditelji. Ja sam tek u trudnoći prvi put u životu pročitala neku deklaraciju na proizvodu, i to tek nakon što mi je liječnik jednom rekao: 'Ne možeš to jesti'. Tada sam počela preispitivati što sve može utjecati na zdravlje moje bebe, ali i moje vlastito. Jer, jednom kad imate dijete znate da želite još dugo biti tu i gledati ga kako raste. Tada počnete misliti na zdravlje', rekla je Alba.

Alba je kasnije osnovala i tvrtku 'The Honest Company' koja prodaje etički prihvatljive proizvode za kućanstvo, proizvode za bebe i one za njegu tijela.

Iako je danas svjesna svega što unosi u sebe i načina na koji brine za sebe, kaže da u njezinom životu ipak postoje ograničenja i da se ne može držati svega što bi htjela i što bi bilo poželjno. 'Kad bih si zadala cilj da budem veganka i da vježbam sedam dana u tjednu, na primjer, i da pijem dvije litre vode dnevno ili nešto na tom tragu, ne bih to mogla provoditi. Stignem tri, najviše četiri puta tjedno u teretanu, a veganka ne bih mogla biti 100 posto jer ne bih stizala svakodnevno kombinirati jelovnik kakav takav način prehrane zahtijeva. Zadovoljna sam kad takav jelovnik u prehranu ubacim nekoliko puta u tjednu', govori Alba koja zbog poslovnih angažmana često izbiva iz kuće naglašava da joj je sveta odluka da najmanje tri puta u tjednu večer provede kod kuće, u kupanju i uspavljivanju dječice.

Jessica Alba and Cash Warren out and about in Malibu
<P>
Pictured: Jessica Alba, Cash Warren
<B>Ref: SPL1071902  050715  </B><BR/>
Picture by: Bauer-Griffin/Bauergriffin.com<BR/>
</P><P>
Bauer-Griffin/Bauergriffin.com
Jessica Alba Birkenstock sandale s lakoćom pretvara u trendi outfit

Linker
18. travanj 2024 20:48