celebrity tajne

Jessica Alba nije uvijek imala savršen ten: Mislila sam da imam akne, no zapravo je bila riječ o alergiji

Poznata glumica ponosna je na svoj najnoviji kozmetički proizvod koji kopira efekt slavne holivudske kreme čije ime nije htjela dodati, no bez sastojaka koji izazivaju iritacije. Zašto joj je tako važno što se nalazi u proizvodima koje nanosi na kožu, otkrila je u razgovoru za Elle.

Jessica Alba jedna je od onih glumica koje izgledaju kao da nikad ne stare, a upravo je njezin besprijekoran ten jedan od razloga zbog kojeg se kozmetički proizvodi njezine tvrtke Honest Company tako dobro prodaju.

Ipak, Jessica nije od onih sretnica koje nikad nisu imale problema s kožom, a svoje je muke s aknama otkrila u nedavnom intervjuu za časopis Elle.

"U dvadesetima sam mislila da imam kroničan slučaj akni izazvanih policističnim jajnicima, no na kraju je ispalo da se radilo o alergiji", otkrila je Alba. "Alergična sam na sve proizvode koji sadrže naftne derivate, kao i na proizvode koji sadrže sintetičke mirise".

image
39-godišnja glumica u dvadesetima je otkrila na kakve je proizvode alergična
AVALON.RED/AVALON EDITORIAL/PROFIMEDIA

Briga o sebi iznimno je važna, smatra 39-godišnja glumica

"Briga o sebi postala mi je prioritet. Svako jutro nanosim masku na lice što budi kožu. Premda se radi o samo četiri jednostavna koraka njege, jutarnja rutina pomaže mi da stanem, udahnem i provedem malo vremena sama sa sobom, bez da moram biti mama, šefica ili supruga", objasnila je Alba.

Glumica je uspjela proizvesti i "prirodniju i jeftiniju" verziju kreme koja je jedna od velikih beauty tajni holivudskih zvijezda, i na taj je uspjeh iznimno ponosna.

Riječ je o novom proizvodu tvrtke Honest pod nazivom "Calm & Healing Melting Balm", koji je nastao u suradnji s kemičarima i stručnjacima, u nadi da će postići sličan efekt koji koži daje Jessicina najdraža krema, no bez neželjenih posljedica.

Salma Hayek glumica je koja odličnim izgledom oduševljava i svojim talentom. Ova 54-godišnja latino zvijezda može se pohvaliti podužom listom uspješnih filmova, no njezini počeci nisu bili tako bajni. U show industriji, ali i bilo kojoj drugoj, redovito se događa da pojedinci pokušavaju uništiti snove glumcima, pjevačima i drugim umjetnicima odmah u startu. Toga nije bila pošteđena ni danas uspješna Salma kojoj su na početku karijere rekli da nikada neće dobiti glavnu ulogu u filmu zbog svog podrijetla. Grdno su se prevarili. "Rekli su mi da će moja karijera u Hollywoodu umrijeti sredinom mojih tridesetih. Prije svega, rekli su mi da Meksikanka nikada neće uspjeti jer u to vrijeme, s pojavom novih generacija, nije bilo moguće da Meksikanka ima vodeću ulogu u holivudskim filmovima", prisjetila se glumica.
image
Salma Hayek.
NEW LINE CINEMA/ENTERTAINMENT PICTURES/PROFIMEDIA
Čitajte i: Dobro joj ide: Salma Hayek otkrila zašto neće tako skoro prestati objavljivati fotke u badiću Međutim, ponosna je na svoje "putovanje" i kako se borila protiv onih koji u nju nisu vjerovali. Tijekom promocije svog novog filma "Bliss", koji je snimala u Splitu, dodala je: "Ponosna sam na sebe. Želim to vikati svijetu. Toliko su mi puta rekli da se to ne može dogoditi i gotovo sam im povjerovala. Ali borila sam se protiv toga. Borila sam se i pobijedila. I želim da to druge žene shvate. To je lijepa stvar", poručila je. Ranije je otkrila da vjeruje kako su joj bilo kakve borbe tijekom godina dale mogućnost da odabere pravi put. Osvaja i u na pragu šezdesetih U posljednje vrijeme na svom Instagramu dijeli fotke u bikinijima te ne namjerava stati. A za to ima i dobar razlog.
"Morala sam puno smršavjeti i vježbati da bih krajem godine ušla u bikini. Drago mi je da sam okinula puno fotki, nije me sram jer je to bio prvi tjedan odmora. Ali nakon toga, kada sam čula da opet idemo u lockdown, počela sam ponovno jesti", objasnila je glumica koja je u Hrvatskoj prošle godine snimala film "The Hitman‘s Wife‘s Bodyguard".
image
Owen Wilson i Salma Hayek u Splitu na setu filma "Bliss".
SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA
Čitajte i: Salma Hayek oduševljena je Hrvatskom, sa suprugom posjetila još jedan dragulj naše obale Dodala je kako ne provodi svaki dan na bazenu, već je odjednom snimila većinu fotki koje onda objavljuje jedno za drugom. "Ljudima je već dosta, ali dat ću im pauzu. Mislit će kako nosim bikini svaki dan, no fotke su zapravo s istog mjesta. Sačuvala sam fotke jer nisam u istom stanju kao tada. Širim ljubav. Skoro mi ih ponestaje!", našalila se Hayek.

"Postoji ta krema, koja je jako popularna u Hollywoodu, ali i jako skupa. Svaki put kad je koristim, oduševi me trenutni efekt koji daje, no nakon toga dobijem osip i prištiće", govori zvijezda filma "Honey".

Tako sam upitala naše kemičare: "Možemo li proizvesti nešto slično, no bez 2,500 sastojaka koje naša tvrtka ne koristi?"

Otkrila je i kako nije uvijek spremna za Zoom sastanke, premda mnogi to misle.

"Djeca mi trče po kući od jutra i traže da im pomognem ili razriješim njihove svađe... Nema više granice između privatnog i poslovnog. Budite milosrdni prema sebi. Znajte da nitko nije pronašao ključ kako se nositi s ovom situacijom", poručila je čitateljima.

Linker
19. travanj 2024 13:44