DIRLJIV GOVOR

Jennifer Lopez se rasplakala na MTV Awardsu:‘Hvala svima koji su mi lagali ili pričali iza leđa‘

Dodjelu nagrada na prestižnom događaju ove godine obilježio je emotivan govor latino dive, kojim je raznježila obožavatelje.

Američka zvijezda, Jennifer Lopez zahvalila se publici kada je u nedjelju osvojila nagradu The Generation tijekom dodjele MTV Movie & TV nagrade 2022.

Nakon što je izašla na pozornicu u losanđeleskom Barker Hangaru kako bi primila svoj zlatni trofej, 52-godišnja glumica i pjevačica poručila je: "Želim zahvaliti svim ljudima koji su mi dali ovaj život. Želim se zahvaliti ljudima koji su mi pružili radost u životu, ali i slomili srce."

"Onima koji su bili iskreni od samog početka, i onima koji su mi lagali. Dobar si onoliko koliko su dobri ljudi s kojima radiš. Ali ako imaš sreće, oni te čine boljim. Ja sam imala mnogo sreće u tom pogledu", dodala je.

Zvijezda je nastavila pričati o razočarenju i neuspjehu koji su je naučili da budu jaka, a svojoj djeci, 14-godišnjim blizancima Maxu i Emme, zahvalila je na bezuvjetnoj ljubavi te je skoro zaplakala, a širom publike je dobila veliki aplauz.

image

Sustigle su je emocije

MICHAEL TRAN AFP

"Želim zahvaliti svim ljudima koji su mi rekli u lice ili iza leđa da nešto ne mogu učiniti", dodala je Lopez kroz suze.

"Stvarno mislim da to ne bih mogla bez vas. Znam da ne bih mogla bez obožavatelja koji su gledali filmove", nastavila je.

"Žao mi je, tako sam emotivna. Postajem emotivna, znate me... Ben i svi su kod kuće, čekaju da večeramo. Bit ću kod kuće do sedam", poručila je na samom kraju.

image
MICHAEL TRAN AFP
Linker
16. travanj 2024 00:50