Vax Live

Jennifer Lopez s mamom protiv koronavirusa! Zbog pandemije prvi put odvojene na važan dan

Koncertni spektakl uživo ‘Vax Live‘ održan je u Los Angelesu, a dio je globalne kampanje masovnog cijepljenja s ciljem zaustavljanja pandemije.

Zbog pandemije koronavirusa prošli sam Božić prvi put provela daleko od svoje majke pa sam je sada pozvala da mi se pridruži na pozornici, izjavila je američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez (51), koja je bila najveća zvijezda humanitarnog koncerta ‘Vax Live’ u Los Angelesu. U duetu s majkom Guadalupe Rodriguez otpjevala je pjesmu ‘Sweet Caroline’ i tako podržala globalnu kampanju masovnog cijepljenja s ciljem zaustavljanja pandemije. Koncertni spektakl uživo su pratili cijepljeni medicinski radnici, a videoporukama su ga podržali brojni državnici, vjerski poglavari, glumci i glazbenici.

Važna poruka

Papa Franjo pozvao je na solidarnost s najugroženijima i najsiromašnijima, američki predsjednik Joe Biden izjavio je kako potiče proizvodnju cjepiva i njegovu pravedniju raspodjelu diljem svijeta, a kampanju je podržao i hrvatski premijer Andrej Plenković. Snimka koncerta, najvećeg glazbenog spektakla od izbijanja pandemije, dostupna je na YouTube kanalu od 9. svibnja.

image
Jennifer Lopez svojim je nastupom na Wax Live podržala globalnu kampanju masovnog cijepljenja.
AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Tri generacije! Jennifer Lopez objavila dirljivu fotografiju na kojoj pozira s majkom i kćerkicom

Lopez je oduvijek bila ponosna na svoje latinoameričke korijene i djetinjstvo u Bronxu, a majku je uvijek isticala kao najzaslužniju osobu u svom odrastanju, koja joj je ugradila sustav vrijednosti i svijest da može ostvariti što god poželi. Osim s majkom i sestrama Lopez ima posebno jaku vezu sa svojim blizancima Maxom i Emme. Ovih je dana ponosna kći i mama JLo podijelila fotografiju na kojoj poziraju tri generacije obiteljskih ljepotica.

Linker
18. travanj 2024 21:18