GUERIN CHARLES/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Uvijek zanosna

Jennifer Lopez predstavila novu kolekciju JLo Beauty pa objavila seksi video koji je raspametio fanove

Latino diva zadivila je obožavatelje kada je u utorak podijelila vrući video na društvenim mrežama. Na njemu su snimci iz njezine pjesme Booty s Pitbullom iz 2014. godine.

Latino diva zadivila je obožavatelje kada je u utorak podijelila vrući video na društvenim mrežama. Na njemu su snimci iz njezine pjesme Booty s Pitbullom iz 2014. godine.

Američka glumica Jeniffer Lopez na društvenim mrežama objavila je seksi video u kojem je promovirala svoj make-up brend JLo Beauty. Ispod objave poručila je fanovima da uskoro stiže nešto novo.

Zanosna figura već je oduvijek njezin zaštitni znak jednako kao i medeno plavi pramenovi. Na ovom isječku pjevačica nosi privjesak "Jennifer" s pločicom. Cijeli look upotpunila je zatamnjenim avijatičarskim sunčanim naočalama.

image

JLo u spotu za novu ljetnu kolekciju

INSTAGRAM

U isječku je obrada koju je snimila za reggae pjesmu Dat Sexy Body, izvorno jamajčanske glazbene umjetnice Sashe. Pop diva obožavateljima je ovom prilikom predstavila mnoštvo odjevnih kombinacija i beauty savjeta.

Savršen ten, besprijekorni make-up, prekrasna duga kosa te istrenirana figura samo su neki u nizu epiteta koju vežemo uz ovu ljepoticu.

image

Njezini obožavatelji su se raspametili vidjevši ove scene

INSTAGRAM

Buduća gospođa Affleck otkrila je svoj isklesani trbuščić u vrućim hlačicama s crop topom. Osim što joj ide u poslovnom segmentu života, po svemu sudeći cvjetaju joj ruže i na ljubavnom polju. Glazbenica je tako početkom tjedna viđena na filmskom setu zaručnika Bena Afflecka u Los Angelesu, s kojim je obnovila vezu nakon dugo godina na veliku radost njezinih fanova.

Čitajte i: Jennifer Lopez progovorila o djeci i novoj životnoj fazi: ‘Puno se toga promijenilo‘

Podsjetimo, 2017. Lopez je bila mentor na Američkom idolu, a sudjelovala je i u kampanji za Louis Vuitton. Godine 2005. pokrenula je novu liniju odjeće naziva Sweetface. Dvije godine kasnije, 2007. godine, ukinula je liniju JLo by Jennifer Lopez i pokrenula je novu liniju imena JustSweet. Zbog korištenja životinjske kože u svojim modnim proizvodima, Lopez je završila na sudu zbog optužbe od strane udruga za zaštitu životinja.

Kubanski restoran imena Madre‘s otvara 2009. Iste godine objavila je i svoju prvu liniju parfema imena Glow by JLo Lopez te predstavila parfem "Still".

Prema izvješću časopisa Forbes, Lopez je deveta najbogatija žena na svijetu, a njeno bogatstvo pocjenjuje se na 110 milijuna dolara. Njezinim uspjesima nema kraja, a diljem svijeta ima više od stotinu milijuna fanova.

Linker
26. travanj 2024 00:37