MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
NEVOLJE U RAJU

Jennifer Lopez ljutita zbog Affleckova omalovažavanja bivše s kojom ima troje djece

Na društvenim se mrežama ne prestaju nizati negativni komentari na Affleckov intervju

Na društvenim se mrežama ne prestaju nizati negativni komentari na Affleckov intervju

Glumac Ben Affleck (49) zaradio je negativne reakcije na društvenim mrežama nakon njegovog nedavnog intervjua s Howardom Sternom - no izvor kaže kako nije jedino on uzrujan, u tom mu se produžila njegova nova partnerica i slavna pjevačica Jennifer Lopez (52), piše Page six.

Dok je razgovarao o svom razvodu s Jennifer Garner (49) tijekom intervjua za "The Howard Stern Show" u utorak, Affleck je, čini se, svoju borbu s alkoholizmom pripisao nesretnom braku s glumicom.

“Počeo sam piti jer sam bio zarobljen u tom braku", rekla je zvijezda. “Pomislio sam: 'Ne mogu otići zbog svoje djece, ali nisam sretan, što da radim?' I ono što sam napravio svaku večer bilo je ispijanje boce viskija te bih zaspao na kauču, što se pokazalo lošim rješenjem za naš brak", rekao je tad glumac.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

BAUERGRIFFIN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ben Affleck svoje opijanje pripisao bivšoj ženi: 'Spasila su me mija djeca i nova žena u mom životu'

Izvori također govore da Lopez nije zadovoljna ishodom razgovora s voditeljem popularne televizijske emisije, dok Affleckovo ponašanje smatraju krajnje nepromišljenim i nimalo kavalirskim od njega.

"Jako je ljuta", rekao je izvor te dodao: “Ona ne želi biti uvučena u priču o razvodu njega i njegove bivše žene. Upoznala je Jennifer Garner te pokušava upoznati i Benovu djecu."

Affleck i Garner bili su u braku od 2005. do 2015. u kojem su dobili troje djece, kćeri Violet (16) i Seraphinu (12) te sina Samuela (9), a Lopez iz braka s pjevačem Marcom Anthonyjem ima blizance Maxa i Emme (13).

Neobični trio čak je zajedno sa svojom djecom išao na skupljanje slatkiša za Noć vještica, a njihova su djeca također zajedno posjetila Disneyland.

Affleck je u intervju rekao da brak s Jennifer Garner nije uspio i da je normalno da se to događa, no da ju i dalje voli i poštuje te ju smatra dobrom majkom, ali da jednostavno ne trebaju više biti u braku.

Posrnuli glumac je više puta bio na rehabilitaciji i otvoreno priča o svojim borbama s alkoholizmom. Tri godine nakon završetka njihova braka, Garner je fotografirana kako ga vozi na rehabilitaciju nakon što je navodno morala intervenirati zbog njegova lošeg stanja.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

ANTHONY BEHAR/DDP USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ben Affleck prvi put komentirao obnovljenu romansu s Jennifer Lopez: 'To je najvanija lekcija koju sam naučio'

Na društvenim se mrežama ne prestaju nizati negativni komentari na Affleckov intervju, a jedan korisnik Twittera napisao je: “Kada ne možete prihvatiti da je vaš problem s pićem povezan zbog vas samih, onda i dalje imate problem s pićem. Jennifer Garner nije natjerala Bena Afflecka da pije, ali ga je odvezla na rehabilitaciju vjerojatno mu spasivši život."

Drugi korisnik je dodao: “Besplatna PR lekcija za Bena Afflecka: Pio sam jer sam bio nesretan".

Treći korisnik se nadovezao s ovim komentarom: “Ben Affleck koji okrivljuje svoju suprugu za problem s pićem govori mi sve što trebam znati o njemu. JLo, dobila si pravi ulov"; zaključio je.

Linker
26. travanj 2024 14:47