Jennifer Lopez
 MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Otkrio njezin kuhar

Jennifer Lopez ima tijelo iz snova, no ne bez muke! Dvije namirnice nikad ne jede, je li u tome trik!?

Kelvin Fernandez radi za J.Lo i njezinu obitelj. Otkrio je medijima neke od tajni prehrane slavne pjevačice i njezine obitelji, a između ostalog prišapnuo i što Lopez ne može ni vidjeti na tanjuru.

Chef Kelvin Fernandez poznat je kao čovjek koji sprema obroke za Jennifer Lopez. Uvelike je time zaslužan i za njezinu sjajnu formu. Pjevačica i dalje izgleda kao da je u ranim tridesetima, iako će uskoro slaviti 51. rođendan. Tajna njezinog dobrog izgleda je u napornim treninzima, ali i hrani koju unosi u sebe.

Fernandez zna sve tajne ove latinoameričke dive, a medijima je otkrio kako Jennifer započinje dan te što nikako ne jede.

Otkrio je da je iznimno disciplinirana, no ne jede losos niti je ljubiteljica voća. "Nije obožavateljica teksture i okusa lososa. Ne voli ni voće, ali bobičasto joj je posebno mrsko. Uvijek ga, ipak, ima u hladnjaku jer bobičasto voće vole njezini blizanci Max i Emma", rekao je kuhar.

Po jutru se dan poznaje!

Osim toga, osobni chef Jennifer Lopez podijelio je i detalje njezinog doručka, koji je uvijek kajgana od bjelanjaka i tri vrste povrća. Ugljikohidrate skoro i ne jede, a šećer ne konzumira uopće. Njezina dnevna prehrana je, kaže Fernandez, bazirana na povrću, obožava jaja i mineralnu vodu. Uza sve to, Lopez naporno trenira da bi izgledala izvanredno. Medijima je Kelvin prišapnuo i da je Jennifer odlična šefica te da mu je pravo zadovoljstvo raditi za nju, njezinu djecu i zaručnika.

Čitajte i:

Životna priča latino dive kojoj je ljubav uvijek bila bolna točka

Latino diva u 51. osvaja Hollywood: 'Govorili su mi da ću uvijek biti samo sobarica'

Jennifer Lopez čak ni u trenirci i tenisicama ne zna izgledati obično

Jennifer Lopez nema milosti: Dok se njezin dečko muči, ona sve snima mobitelom

Linker
19. travanj 2024 10:28