Profimedia, Balawa Pics
Holivudska miljenica

Jennifer Lawrence progovorila o svojoj vezi te zasjala na čak 4 naslovnice Voguea

Čak 22 godine starijeg partnera, redatelja Darrena Aronofskog, upoznala je prošle jeseni na snimanju filma "Mother!", a ovo je prvi puta da je otkrila pikanterije iz njihove veze.

Miljenica Hollywooda Jennifer Lawrence (26) zvijezda je rujanskog izdanja američkog Voguea u kojem je zasjala na čak 4 naslovnice. Za raskošne naslovnice povodom 125. godišnjice postojanja magazina fotografirali su je Bruce Weber, Annie Leibovitz te kreativni duo Inez and Vinoodh, a jedna je djelo američkog slikara Johna Currina. Za prestižni magazin otkrila je i detalje ljubavne veze s redateljem koja traje od rujna prošle godine.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Darren Aronofsky bio je presretan što je pristala glumiti u filmu "Mother!", za kojeg je u 5 dana napisao scenarij, ne samo zbog njezinog prenatrpanog rasporeda, već i činjenice da su glumačke probe počinjale tri mjeseca prije samog snimanja. O njihovom prvom susretu glumica je otkrila: "Imali smo nekakvu energiju... Osjećala sam neku vibru za njega. Ne znam jesam li se ja njemu svidjela." te nastavila s riječima hvale o "briljantnom kreativcu" i "predivnom ocu". "Inače ne volim ljude s Harvarda jer ne mogu proteći dvije minute da ne spomenu da su pohađali Harvard. On nije takav. U prijašnjim sam vezama bila zbunjena. S njim jednostavno nikad nisam zbunjena." Ni redatelj nije ostao dužan: "Iznimno je talentirana. Uvijek ju uspoređujem s jednim od najboljih košarkaša na svijetu Michaelom Jordanom", rekao je o Oskarovki.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

U poslovnom i ljubavnom životu cvjetaju joj ruže, ali slava ima i drugu stranu medalje. Priznaje kako joj stalna pozornost javnosti i medija jako smeta. Uz to, u svibnju se internetom proširila snimka na kojoj pleše u striptiz klubu. Iako su svjetski mediji videu nadjenuli pridjev skandalozno, glumica u tome nije vidjela ništa sporno. Dapače, idućeg je dana na svom Facebook profilu napisala - Neću se ispričavati, ludo sam se zabavila te večeri.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Duhovita glumica na svoju je privatnost posebno osjetljiva zbog hakerskog skandala iz 2014. godine. Naime, s njezinog su mobitela ukradene golišave fotografije koje su potom osvanule na web stranici. "Da vam netko stalno narušava privatnost možda ne bi imali s time problem da ste savršeni. Ali ako ste samo čovjek, onda je to poprilično zastrašujuće. Još i danas kad me agent nazove javim se na mobitel s rečenicom: O moj Bože, što se dogodilo? Čak i kad nije ništa bilo. Stalno očekujem da će mi se nešto takvo ponovno dogoditi". Otkrila je i da se ne fotografira s fanovima na ulici jer ne želi da te fotografije završe u medijima, iako priznaje da voli upoznati obožavatelje i dati im autogram.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

I njezina ljubavna veza izaziva puno pozornosti pa se bez pritiska ne može uputiti ni na večeru s redateljem koji je prije nje bio u vezi s još jednom glumačkom zvijezdom - Rachel Weisz, s kojom je dobio sina Henryja (11). No, čini se kako ni naporni paparazzi ni nezgode na snimanju filma (glumici je na setu napuklo rebro) ne mogu naštetiti njihovoj sreći. "Nakon snimanja intenzivne scene završila sam priključena na aparat s kisikom. I dok sam ja tako sjedila došao je Darren i rekao: Mutno je; moramo ponovno snimiti. Rekla sam mu nek' se nosi!". Njihov mračni filmski uradak stiže u kina u rujnu.

Linker
24. travanj 2024 20:10