svaka čast

Jennifer Garner iskreno progovorila o tijelu: ‘Izgledam kao žena koja je rodila troje djece‘

Glumica ima troje djece iz braka s kolegom Bennom Affleckom, a iako se približila 50. rođendanu, i dalje zna čuti pitanje - je li trudna, a sve zbog trbuha koji joj je ostao nakon tri poroda.

Bez obzira koliko uspješnu karijeru imala iza sebe, a i koliko djece rodila, od žena, pogotovo u Hollywoodu, očekuje se da izgledaju kao tinejdžerice. Progovorila je o tome 48-godišnja glumica Jennifer Garner. Nakon tri poroda, tijelo joj se promijenilo, a o transformaciji je progovorila u podcastu "Happy Mum, Happy Baby" (Sretna mama, sretno dijete). Garner je voditeljici kazala da se nekim ženama tijelo "vrati odmah nazad" nakon što dobiju djecu, ali ona jednostavno nije jedna od njih.

"Postoje neke nevjerojatne žene čija se tijela, bez obzira na to koliko djece imaju, odmah vrate u oblik s tankim bokovima i ravnim trbuhom. To je nevjerojatno. Imam mnoge prijateljica koje su tako građene, jako sam sretna zbog njih. Ja nisam jedna od njih, to nije moja furka", objasnila je Jennifer.

Glumica s bivšim suprugom Benom Affleckom ima troje djece - dvije kćeri Violet Anne (15) i Seraphinu Rose Elizabeth (12) te sina Samuela Garnera (9). "Mogu jako naporno vježbati, mogu biti jako fit, no svejedno ću izgledati kao žena koja je rodila troje djece, i uvijek ću tako izgledati", dodala je.

Čitajte i: Traume zbog slave: Jennifer Garner otvoreno je žalila svoju djecu, ali je zato poduzela sve da to promijeni

I dalje joj postavljaju neugodna pitanja

Kako tvrdi, još uvijek se susreće s nagađanjima da nije možda ponovno trudna - sve zbog svoje figure. "Da, još uvijek mi se to događa. Imam 48 godina i sama sam. I još uvijek me pitaju jesam li možda trudna pa mogu i zgrabiti tog bika za rogove. To je samo tijelo. Budi zahvalna na njemu. Dovelo te toliko daleko. Donijelo ti je djecu na svijet. Što bi još htjeli", kazala je Jennifer.

Prvi put o ovoj temi progovorila je u emisiji Ellen DeGeneres još 2014. Tada se osvrnula na glasine da je ponovno trudna te je istovremeno morala braniti izgled svog tijela jer je - rodila troje djece.

"Nisam trudna, ali sam rodila troje djece i postoji trbuh. Od sada na dalje, moje dame, imat ću trbuh, i to će biti moj trudnički trbuh. Pustimo da nam se to slegne i naviknimo se. Neće nigdje otići. Ime mu je Violet, Sam i Sera", kazala je taj put Jennifer Garner.

Linker
25. travanj 2024 07:25