Uplašena glumica

Jennifer Aniston strahuje hoće li je bivši prijatelj izdati u najavljenim memoarima

Dok su bili bliski i družili se izvan seta ‘Prijatelja‘, povjerila mu je detalje o svom razvodu od Brada Pitta koji ju je ostavio zbog Angeline Jolie. Sad strahuje hoće li to posrnuli Perry objaviti u knjizi ne bi li joj povećao prodaju.

Premda će memoari "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" njezinog nekadašnjeg kolege Matthewa Perryja (52) izaći početkom studenog, holivudska glumica Jennifer Aniston (53) već sada strahuje zbog te knjige. Vjerojatno sama sebe kori zbog predugog jezika i trenutaka slabosti kad je dobrom prijatelju i izvan seta, Matthewu Perryju, povjerila kroz što prolazi tijekom razvoda od prvog supruga, Brada Pitta (58).

Sada bi se sve što mu je rekla u povjerenju moglo naći u toj knjizi, a tajne koje ne želi podijeliti s javnošću, mogle bi biti otkrivene, piše portal geo tv. Stvar je u tome da je posrnulom glumcu potreban bestseller i lako bi se moglo dogoditi da je izda. Tim više što su prorijedili kontakte otkako mu je karijera, nakon završetka snimanja jedne od najpopularnijih serija svih vremena, krenula nizbrdo.

image

Matthew Perry

KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Posrnuli glumac

Uostalom, izjavio je da svoje viđenje snimanja "Prijatelja" kao ni svoje (brojne) nevolje neće predstaviti u ušminkanoj, "pošećerenoj" verziji.

Upravo je ta izjava izazvala paniku slavne glumice, kojoj je karijera nakon što je 6. svibnja 2004. emitirana posljednja epizoda sitcoma, krenula uzlaznom putanjom.

Ona je od kolega sa seta, Courteney Cox, Lise Kudrow, Matta LeBlanca, Matthewa Perryja i Davida Schwimmera, najbolje prošla. Podsjetimo, njezina prijateljica Courteney Cox glumila je uglavnom u komedijama i imala glavnu ulogu u zapaženoj seriji "Cougar Town", Lisa Kudrow se etablirala u komedijama, Matt LeBlanc je također dobio svoju seriju dok se David Schwimmer okušao kao redatelj i producent. No, samo je Jennifer Aniston postala istinska filmska zvijezda, dok je Perry poslije snimanja dvaju zapaženih filmova s Bruceom Willisom o ubojici mekog srca, potonuo.

Čitajte i: Ponovno ujedinjeni! Jennifer Aniston i Brad Pitt imaju dejt nadolazećeg petka, fanovi u transu

Zbog ovisnosti o vicodinu, metadonu, amfetaminima i alkoholu najmanje je triput bio na odvikavanju. Imao je peh da sve čega se prihvati, neslavno završi: dogodilo se to i s centrom za odvikavanje od droga i alkohola koji je, nakon što je 2011. i sam (navodno uspješno) prošao kroz odvikavanje, 2013. otvorio u vlastitoj vili u Malibuu. Centar je poslovao samo dvije godine.

image

Jennifer Aniston

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Sočne tajne

Zato je razumljivo očekivati da će glumac, koji se u međuvremenu udebljao i zapustio do neprepoznatljivosti, biti kivan zbog tuđe sreće i razočaran što su mu nekadašnji kolege okrenuli leđa. Memoari su najbolji način da im "vrati milo za drago" i pritom podeblja bankovni račun, a Jennifer Aniston svjesna je kako je do lanjskog snimanja specijala "Prijatelja" i ponovnog okupljanja stare ekipe jedva razgovarala s njim. Bliskost koju su dijelili netragom je nestala, piše portal cinemaBlend.

"On nije sugerirao da će knjiga sadržavati privatne detalje o bilo kome, ali Jen zna da će Matthew htjeti bestseler i da bi to postigao, morat će otkriti što više sočnih tajni. Budući da je upućen u jednu od najistaknutijih showbiz razvoda u povijesti, propast braka s Bradom, zna da će to biti nešto što će svi htjeti pročitati", rekao je izvor za britanski Closer Magazine koji su prenijeli mnogi showbizz mediji.

Čitajte i: Jen Aniston progovorila o konstantnim nagađanjima o majčinstvu: ‘Bilo je bolno i zločesto‘

image

Brad Pitt i Jennifer Aniston

ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumica se nada da neće izdati njezino povjerenje i prenijeti sve što zna o njezinoj situaciji s Bradom Pittom, s kojim je u međuvremenu postala frendica. Štošta se promijenilo: on se od rujna 2016. nateže na sudu s bivšom suprugom Angelinom Jolie (46) zbog skrbništva nad njihovom maloljetnom djecom, a i Jenn je slobodna kao ptica.

Mnogi bi voljeli da se pomire i kao ljubavnici, no od toga zasad nema ništa. S druge strane, bilo kakav detalj o njihovom razvodu prije 22 godine, kad se spetljao s Angelinom Jolie, mogao bi unazaditi njihov dobar odnos. A o tome u kojoj bi mjeri knjiga Matthewa Perryja (sa sočnim detaljima o Bradovom prvom razvodu), mogla naljutiti zvijezdu trilera "Those Who Wish Me Dead" i fantastičnog filma "Zlurada" da i ne govorimo. Kako god ispalo, Jennifer Aniston morat će izdržati od studenog.

Linker
16. travanj 2024 18:56