Profimedia, United Archives
ima šanse

Jennifer Aniston najavila veliko okupljanje Prijatelja: 'Opet nam se dogodila instant kemija'

Otkako se emitirala finalna epizoda serije 'Prijatelji' prije petnaest godina obožavatelji se ne prestaju nadati da će se slavno društvo s kauča ponovno okupiti, a ove godine imaju i jedinstven razlog - serija slavi 25. godina postojanja...

Glumica Jennifer Aniston, koja je igrala šarmantnu Rachel Green u kultnoj humorističnoj seriji, napokon je dala naslutiti kako je vrlo moguće da će se zvijezde poznatog sitcoma "Prijatelji" ponovno okupiti.

Želju je ispričala Ellen DeGeneres. "Zašto ne? Mi kao ekipa smo otvoreni za taj prijedlog. Serija se emitirala od 1994. do 2004., a uskoro se približava i 25 godišnjica serije pa imamo i povod za to. Mi se uistinu želimo družiti. Dogodila se prava kemija među nama", rekla je u intervjuu Jennifer Aniston.

Poznata glumica nije jedina koja je izrazila želju za ujedinjenjem cijele slavne postave iz serije. Navodno zeleno svjetlo nestrpljivo čekaju Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Courteney Cox i David Schwimmer.

U travnju se već dogodio mini reunion glumaca, kada su se u Los Angelesu susrele Lisa i Courteney, a susret sa suzama u očima objavile su na Instagramu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

My eyes! My eyes!

Objavu dijeli Lisa Kudrow (@lisakudrow)

Prije tri godine cijela postava serije osim Matthewa Perryja okupila se na NBC-u zbog direktora Jamesa Burrowa, a sada, čini se, samo čekaju da netko kaže: Priprema, pozor, sad!'.

Linker
17. travanj 2024 06:07