Getty Images
ljubav u doba hollywooda

Jenna Dewan i Channing Tatum: Romansa koja je započela neočekivanim potezom holivudske glumice

Nekada plesni, a danas i životni partneri Jenna Dewan Tatum i Channing Tatum jedan su od holivudskih parova čijem se odnosu svi dive: zgodni su, simpatični i duhoviti te svojim izjavama i nastupima redovito oduševljavaju svjetsku javnost. Za američko izdanje časopisa Cosmopolitan, američki je glumac otkrio kako su izgledali početci njihove veze.

Iako smo navikli da su muškarci ti koji obiučno poduzimaju prvi korak, u slučaju holivudskog para situacija je bila obrnuta.

"Od početka sam znao da imamo snažnu poveznaost, no nisam bio siguran u kojem će se smjeru odvijati naš odnos. Onda je jedan dan Jenna 'izvalila' kako točno zna što želi u životu i da nema potrebe dalje tragati jer je sigurna da sam to ja." - rekao je glumac te dodao kako je ostao prilično zatečen potezom svoje današnje supruge.

"Nije imala pojma što ću reći niti kako ću reagirati, ali to je bila njezina istina. Sjećam se da sam osjetio nevjerojatan nalet adrenalina - to je bila najseksi stvar koju je učinila za mene. Osjetio sam veliku snagu jer sam shavito da je u tom trenutku odlučila prihvatiti mene cijelog, sa svim vrlinama i manama, a uz to, znao sam da ništa ne očekuje. Zbog tog 'radiklanog' poteza sam poludio za njom. Da nije tako postupila ne bih niti znao što želim, a sada mi je jasno da je to oduvijek bila ona."

I know I've got a blockhead...I never knew I'd have an actual blockhead for a child lol.

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

I took this just days after jenna and I (mostly jenna) brought our little girl into the world. I've taken many like it over the past 3 years but this is one of my favorites. She was so tired. Haha. But she has such deep strength and other worldly grace. Watching her in those first days transform into a mother was life changing. She was every bit the beautiful, sexy, funny, flawed creature I fell in love with. But the prism turned and showed a whole new light that I had no idea existed, the light of a mothers love. Thank you for that baby. Saw this quote today --" The most important thing a father can do for his children is to love their mother. Theodore Hesburgh" there are a lot of important things in being a father. Who knows what the most important thing is? All I know is that in my case this is pretty high on my list. Love you cake!

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Jenna i Channing roditelji su 3-godišnje Everly, za koju se glumac nada da će 'potegnuti' na mamu.

"Sve što želim za svoju kćer jest da živi bez ljubavnih očekivanja i da ne dopusti da unaprijed odrežđeni standardi utječu na nju, da se zapita što želi i da bude dovoljno snažna da krene za time."

Linker
18. travanj 2024 20:14