Instagram
dani s klokanima

Jelena Rozga ne krije da je pronašla mir daleko od Hrvatske

Splistka pjevačica na je 12 dana otputovala s bendom u Australiju kako bi održala tri koncerta, a u slobodno vrijeme uživa u ljepotama Sidneya

'Pozdrav s druge strane svijeta', napisala je Jelena Rozga pokraj fotografije na kojoj pozira u laganoj suknjici i majici kratkih rukava, dok stoji visoko na prstima i pruža lice prema toplom suncu. Njezin je pogled sezao do jedne od najpopularnije građevine u Sidneyu, zgrade Opere.

Svoj ushit ovim australskim gradom splitska pjevačica iz dana u dan dijeli i sa svojih 214.000 pratitelja na Instagramu, a mnoge je osobito nasmijao video u kojem Jelena iz ruke hrani miroljubive klokane. 'Ovo je zaista bio najbolji dan', piše Splićanka promovirajući istoimeni novi singl.

Osobito su je oduševile australske plaže - pijesak i valovi. Šalje li nekome tajnu poruku fotografijom na kojoj na plaži stoji u sredini srca kojeg je sama iscrtala u pijesku? 'Sagradila sam ti dom u svom srcu! Volim te', napisala je pokraj te fotografije...

Nakon što je u rujnu prošle godine odjeknula vijest da je raskinula zaruke s violončelistom Stjepanom Hauserom s kojim je u vezi bila dvije i pol godine, Jelenu nisu povezivali s drugim muškarcem.

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Linker
20. travanj 2024 12:42