‘po tamburi‘

Jelena Perčin zasula Momčila poljupcima i pohvalama na premijeri filma u kojem je ostvario glavnu ulogu

Akcijska komedija redatelja Stanislava Tomića ‘Po tamburi‘ premijerno je prikazana u Zagrebu, a okupila je brojna poznata lica među kojima i neke od glavnih uloga koje su ostvarili Momčilo Otašević, Tijana Pečenčić i Stjepan Perić.

Radnja Tomićevog filma 'Po tamburi' počinje kada popularni voditelj 'Lijepom našom' i Branko Uvodić sazove sve slavonske tamburaške orkestre na veliki festival tamburaša. Pobjednik festivala dobit će za nagradu trofej: veliki zlatni kulen.

Među onima koji su se odazvali, privučeni bogatom nagradom, su i članovi tamburaškog sastava Aveti ravnice. Na događaju ih pogrešno optuže za krađu glavne nagrade, progoni ih policija, a na putu do rodnog sela moraju se boriti i s tamburaškim skupinama. Kad konačno stignu kući, suočavaju se s posljednjim i najvećim izazovom. U ostalim ulogama su Nikola Kojo, Branko Uvodić, Hrvoje Barišić, Primož Petkovšek, Damir Martinović – Mrle, Nives Ivanković, Hristina Popović, Miran Kurspahić i Ivanka Mazurkijević.Zabave nije nedostajalo ni nakon premijere, a za zbijanje šala bili su zaslužni glumci Miran Kurspahić i Asim Ugljen.

Čitajte i: Jelena Perčin i Momčilo Otašević: Potpuno neodoljivi na blagdanskom tulumu

Osim redatelja, zvijezda filma bio je Momčilo Otašević koji je ostvario glavnu ulogu, a stigao je u pratnji supruge, glumice Jelene Perčin koja mu je udijelila same pohvale. Par se upoznao na setu serije 'Zora dubrovačka', a crnogorski glumac odmah se zaljubio u kolegicu. Ona je pak priznala kako zbog razlike u godinama na ljubav s Momčilom nije ni pomišljala, ali je on ipak bio dovoljno uporan i zaljubljen pa je uskoro zaiskrilo s obje strane.

Čitajte i: ‘Akcija od jutra do mraka!‘ Jelena i Momčilo Otašević predstavili svog dječaka, rođenog na vrhuncu pandemije

Linker
16. travanj 2024 21:12