Getty Images
ima pune ruke posla

Jelena Đoković u novoj ulozi: Govori o temi koju nepravedno svrstavamo u kategoriju tabua

Supruga najboljeg tenisača svijeta, Jelena Đoković, društveno je angažirana kao direktorica Zaklade Novaka Đokovića tako da će i danas 17. rujna u 19 h na besplatnom webinaru uz stručnjake progovoriti o temi 'Kada i kako započeti razgovore s djecom o seksualnosti' koja muči sve roditelje.

"Dragi roditelji, pričamo o vrlo bitnoj temi koju često nepravedno stavljamo pod kategoriju tabu tema. Stvaranje života i izražavanje poštovanja i ljubavi prema tijelu su srce teme o seksualnosti. Ono što obično utječe na to koliko smo slobodni da se bavimo ovom temom su naša osobna iskustva, naučeni obrasci, uvjerenja, obitelj, religija, kultura i okruženje. Uvijek je dobro da prvo sa sobom obavimo razgovor, pa onda tek s djetetom", objavila je na svom Instagram profilu Jelena Đoković uspješno vodi Zakladu Novak Đoković, zahvaljujući kojoj je otvoreno 45 novih vrtića u Srbiji.

'Znanje je imanje', naglašava Jelena.

Jelena je oduvijek bila fokusirana na Novaka, njegovu karijeru i potrebe njihove obitelj.

"Znate, to postane pomalo frustrirajuće, stalno se pitate gdje su u svemu tome vaše potrebe. Za to ne mogu kriviti svog supruga, jer to je bio moj izbor. No, sve se promijenilo kada sam postala majka. Kako bi bila što bolja mama, trebala sam postati dobra i sebi", objasnila je Jelena koja je vrlo realna u pitanju oko formule za sreću i brak.

BELGRADE, SERBIA - JUNE 12: Novak Djokovic (L) of Serbia relaxes with his wife Jelena Djokovic (R) after the exhibition doubles match of the Adria Tour charity exhibition hosted by Novak Djokovic, on June 12, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
Getty Images
Novak i Jelena zajedno su već 15. godina.

"Mislim da ne postoji neka formula, brak jednostavno funkcionira ili ne. Kao i svaki odnos. Potrebno je mnogo poštovanja i emocionalnog angažmana da bi brak bio kvalitetan i trajao. Novak puno putuje, a kad se vrati s puta, to je kao da se opet upoznajemo, ponovno se zavodimo jer smo se oboje u međuvremenu zaželjeli jedno drugog i možda ne tako uočljivo na prvi pogled, ali i promijenili."

LONDON, ENGLAND - JULY 08:  Novak Djokovic and Jelena Ristic attend the Novak Djokovic Foundation inaugural London gala dinner at The Roundhouse on July 8, 2013 in London, England.  The foundation supports vulnerable and disadvantaged children, especially in Djokovics native Serbia.  (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for Novak Djokovic Foundation)
Tim P. Whitby/Getty Images
Jelena i Novak Đoković već su 15 godina zajedno u dobru i zlu.

Ima pune ruke posla - ne želi više djece.

"Svu sam snagu uložila u odgajanje naše djece. Posvećena sam djeci i dajem im se u potpunosti. I Nole mi je kao dijete, traži puno pozornosti. Imam pune ruke posla, mislim da mi više ne treba. Razumijem Novaka, propustio je puno u odrastanju naše djece i pretpostavljam da će htjeti još jedno kad završi karijeru. Neću reći ne ako nam to život donese, ali reći ću da bi moj izbor bio ne", kazala je jednom prilikom gospođa Đoković.

Čitajte i:

Fotografije sve govore: Novak i Jelena Đoković ponovno privukli pozornost svjetskih medija

'Od pećinskog čovjeka do mog muža': Đoković se dugo odupirao make-overu, rezultat ga je ipak oduševio

Jelena Đoković nikad iskrenija: Otkrila predivnu priču koja će je zauvijek vezati uz Hrvatsku

Linker
03. kolovoz 2022 16:28