Profimedia
cijena slave

Jelena Đoković se požalila: 'Prozivaju me kad se ne našminkam i kad nisam u štiklama'

Jelena i Novak Đoković prošli su tjedan bili velike zvijezde talijanskog festivala Sanremo jer osim što su sjedili u publici, najpoznatiji tenisač današnjice popeo se i na pozornicu i pred 10 milijuna ljudi (koji su putem TV ekrana pratili ovaj spektakl), izveo hit "Terra promessa". Njegova supruga Jelena je također bila pod povećalom te je osvajala simpatije, što zbog širokog osmijeha, što zbog, onako pomno dotjerana, mode i ljepote. No, u novom intervjuu za jedan regionalni magazin požalila se da posvuda trpi kritike na račun izgleda.

"Sigurno je da kada si mlad, svjetla reflektora i pozornost ti gode jer te iskustvo u prvi mah ne alarmira da to može donijeti neke poteškoće. Gledamo u javne osobe i mislimo da je ta vrsta publiciteta u redu. Ali, kako vrijeme prolazi, nedostaje vam čak i anonimnost, nedostaje vam privatnost da možete bilo kad, u bilo kojem izdanju, raditi što god vas je volja. Trudim se oduprijeti svim tim zadanim normama, biti svoja, i Novak svoj. Nekada zbog toga trpim kritike, primjerice prozivaju me zašto se nisam našminkala ili zašto nisam uvijek u štiklama. No ja sam odlučila da ću između onog kako ja sebe vidim i volim, i kako to javnost očekuje, birati biti svoja i ne razočarati ono što jesam", rekla je Jelena Đoković (33).

MONACO, MONACO - FEBRUARY 18:  Laureus World Sportsman of The Year 2019 Nominee Novak Djokovic and wife Jelena Djokovic during the 2019 Laureus World Sports Awards on February 18, 2019 in Monaco, Monaco. (Photo by Boris Streubel/Getty Images for Laureus)
Getty Images for Laureus
Jelena i Novak Đoković

Istaknula je i da je kao supruga popularnog sportaša svjesna da može biti zanimljiva medijima: "Baš zato se trudim da im ne dajem mnogo povoda za naslove".

"Obitelji ću uvijek biti posvećena do posljednjeg atoma energije, ali imam i veoma jasnu listu prioriteta kad je riječ o poslovnim obavezama."

Marbella, SPAIN  -   Novak Djokovic pictured with his wife Jelena and their children on the beach as in love as the first day. The held hands and hugged each other as they strolled along the beach. The Serbian professional tennis player who is currently ranked world No. 1 wore blue shorts and a white t-shirt also went shirtless walking on the beach talking on his phone.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 461898170, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN SPAIN, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Novak Đoković sa suprugom na odmoru u Španjolskoj

Na pitanje kako uspijeva tako uspješno balansirati između poslovnog i privatnog života, Jelena Đoković je odgovorila: "Zašto bi jedna uloga trebala isključiti drugu? Smatram da su obje uloge veoma bitne u životu žene. Obitelji ću uvijek biti posvećena do posljednjeg atoma energije, ali imam i veoma jasnu listu prioriteta kad je riječ o poslovnim obavezama. I Novakova i moja majka su radile i brinule o obitelji, pa vjerujem da takav uzor trebaju i naša djeca. Samo radom možemo doći do svojih ciljeva", rekla je Jelena Đoković koja je u ranoj mladosti i sama bila aktivna u teniskom sportu. No, priznala je, kad je vidjela da neće uspjeti ostvariti vrhunsku karijeru, posvetila se obrazovanju.

Danas se, osim što privatno s Novakom odgaja dvoje djece, Jelena svakodnevno radi na aktivnostima humanitarne zaklade Novak Đoković te brojnim projektima koji prate Novakovu karijeru.

Foto: Instagram

Romatičan trenutak Novaka i Jelene Đoković: Nježan poljubac na plaži potvrda je da je kriza daleko iza njih

Neslomljivi na teniskom terenu, tribinama i kod kuće: Kriza je iza Novaka i Jelene Đoković

Linker
19. travanj 2024 04:58