Profimedia, Mega Agency
STALNO NA SETU

Jedva je dočekala da im se vrati: Rijetko viđeni par sa sinom uživao u šetnji

Iza nje je poslovno vrlo naporna godina: snimila je tri filma, a najavljena su još četiri čije će snimanje uskoro krenuti. Ipak, dok je jurila sa seta na set, njezini dečki bili su joj najveća podrška.

Oskarovka Anne Hathaway (35) rijetko kad govori o svojem privatnom životu, a još rjeđe je se može vidjeti u društvu supruga Adama Shulmana (36) i njihovog sina Jonathana. Trudi se svoju obitelj čim više zaštititi od svega što život celebrityja nosi, ali ne može ih baš stalno skrivati. Tročlana obitelj uhvaćena je u opuštenoj šetnji New Yorkom, jednoj od rijetkih zajedničkih jer trenutačno snima film "Nasty Women" čiji je set smješten na španjolskom otoku Mallorca. 35-godišnja glumica uživala je u društvu supruga, poduzetnika i glumca Adama Shulmana i 20-mjesečnog sina Jonathana.

Američka glumica zabundala se u dugački smeđi kaput, predimenzioniran crni pulover te traperice koje su joj sezale do gležnja – outfit na koji bi se rijetko tko odlučio za hladne dane.

EXCLUSIVE: Anne Hathaway and husband Adam take their son to a playground in Chelsea neighborhood in NYC. ***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
21 Nov 2017
Pictured: Anne Hathaway., Image: 355901938, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
03. prosinac 2022 19:36