Hitchcockova muza

Jedna od najvećih holivudskih diva pokajala se zbog zahvata: ‘Doktor mi je ubrizgavao salo u lice, nije mi to trebalo‘

Kim Novak danas ima 88 godina, a iza sebe niz trauma koje su je duboko obilježile. U dvije teške nesreće narušen je bio njezin izgled pa je potražila pomoć stručnjaka, no danas se i zbog te odluke - pokajala.

Kim Novak, slavna muza Alfreda Hitchcocka, do kraja je ogolila svoj životni put u knjizi "Kim Novak: Her Art and Life". 88-godišnja diva u svom životnom putu zabilježila je niz velikih uspjeha, ali i teških trenutaka - koji su je trajno obilježili. Zlostavljanja i ponižavanja ostavila su traga, tijekom ranog djetinjstva bila je seksualno napadnuta, a godine života u Hollywoodu uzrokovale su dodatne traume i dodatnu štetu na njezino samopouzdanje.

Čitajte i: Životna trauma holivudske dive: Silovali su me na stražnjem sjedalu auta

Kim je nakon požara i fatalnog pada s konja nepovratno oštetila živce svog lica

Zbog svega, oboljela je od bipolarnog poremećaja od kojeg i danas boluje. Novak je tijekom godina odlučila potražiti pomoć kako bi si podigla samopouzdanje, a veliki izvor nesigurnost bilo joj je i njezino lice. Naime, 2000. je preživjela požar u kojem joj je lice zadobilo opekotine, a 2006. se godinu dana oporavljala od pada s konja. Fatalni pad oštetio joj je živce. Nizom nesretnih okolnosti njezin je glamurozni izgled bio narušen i Kim je rješenje potražila u rukama stručnjaka. Danas se zbog te odluke kaje.

image
Kim se nije predala životu koji ju nije mazio.
Screenshot: Youtube

Čitajte i: Hitchcockova muza otkriva zašto je napustila Hollywood te u čemu je pronašla utjehu nakon smrti supruga

"Znate, kada ste nesigurni i očajni i tražite nečiju pomoć, ta osoba vam ponudi rješenje koje nema veze s operacijama i vi prihvatite. Otišla sam kod doktora i u lice mi je ubrizgao salo, a to mi nije trebalo. Mislila sam da ionako imam dovoljno okruglo lice. No, injekcije su mi popunile obraze i zato izgledam potpuno drugačije", priznala je glumica.

Linker
18. travanj 2024 17:24