ELLA LING/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
OSVAJAČICA GRAND SLAMA

Jedna od najpoznatijih tenisačica na svijetu stigla u Zadar: Venus Williams vratila se na Jadran

Ovo nije prvi put da poznata tenisačica boravi u Hrvatskoj, još je 2014. objavljivala fotografije s hrvatskih obala i otkrila koliko uživa u čarima ljeta. Tada je spojila biznis putovanje sa zabavom, hoće li to učiniti i ovog puta?

Ovo nije prvi put da poznata tenisačica boravi u Hrvatskoj, još je 2014. objavljivala fotografije s hrvatskih obala i otkrila koliko uživa u čarima ljeta. Tada je spojila biznis putovanje sa zabavom, hoće li to učiniti i ovog puta?

Jedna od najboljih tenisačica svijeta, 42- godišnja Venus Williams je nakon duže stanke i ozljede s nogom ponovno u igri! U Hrvatsku je stigla nakon što je prošlog tjedna potpuno neočekivano završila u ždrijebu Wimbledona s partnerom Jamieom Murrayom u mješovitim parovima. Iako nije planirala igrati budući da se dugo bori s nezgodnim ozljedama, zbog čega su mnogi sumnjali da neće više vidjeti teniske terene, Venus je ugodno sve iznenadila svojim povratkom. Izgleda da ju je motivirala sestra Serena, pa je u zadnji čas odlučila igrati s Murrayom i vratiti se na teniski teren.

U Zračnu luku Zadar sletjela je u 17 sati privatnim zrakoplovom, a kako će izgledati njezin boravak u Hrvatskoj tek ćemo imati prilike vidjeti.

Na društvenim mrežama objavila je motivacijski video u kojem obožavateljima poručuje da joj je drago jer se vraća svom životnom pozivu. ‘‘Tako sam se sretna što se vraćam‘‘, napisala je ispod objave kojom je prikupila više od 8 tisuća lajkova.

Čitajte i: Njegova slika i prilika: Goran Ivanišević sina odveo na šetnju špicom i pazio da su čak i modno usklađeni

Ovo nije prvi put da tenisačica posjećuje Lijepu našu, 2014. godine se pripremala za treninge u Hrvatskoj, ali putovanje nije bilo samo zbog posla. Tada je na društvenim mrežama objavljivala fotografije i video isječke s odmora u Hrvatskoj, na kojima je otkrila da voli ronjenje i razne akrobacije.

Inače, Venus i njena sestra Serena Williams, također uspješna tenisačica, zajedno čine jednu od najuspješnijih sportskih obitelji u povijesti. Venus je bila broj 1. na WTA ljestvici tenisačica.

U karijeri je osvojila 45 WTA turnira: 33 u pojedinačnoj konkurenciji, 10 u igri ženskih parova te 2 u mješovitim parovima. Grand Slam naslove je osvajala u pojedinačnoj konkurenciji 5 puta u ukupno 11 ostvarenih finala. U karijeri ima i dvije olimpijske zlatne medalje, obje s Igara u Sydneyu 2000. godine. Poznata je po najbržem izmjerenom servisu u povijesti ženskog tenisa, njen servis je iznosio iznad 200 km/h.

Linker
26. travanj 2024 02:47