Novi početak!

Jedna od najomiljenijih voditeljica u povijesti emisije „Dobro jutro Hrvatska” karijeru nastavlja daleko od kamera!

Tri i pol godine nakon što je otišla s HRT i okušala se na različitim profesionalnim poljima, od PR do voditeljice kulinarske tv emisije, Karmela Vukov Colić odlučila se na zaokret u karijeri.

Karmela Vukov Colić nova je direktorica Turističke zajednica grada Dugog Sela. Vijest je objavljena na stranicama grada, gdje je istaknuto što su novi poslovni izazovi bivše televizijske voditeljice.

"Direktor/ica zastupa Turističku zajednicu Grada Dugog Sela samostalno i pojedinačno, organizira i rukovodi radom i poslovanjem turističke zajednice, provodi odluke turističkog vijeća i u granicama utvrđenih ovlasti odgovoran je za poslovanje turističke zajednice i zakonitost rada turističke zajednice", piše u objavi.

Funkciju direktorice TZ Dugog Sela Karmela bi trebala obavljati četiri godine, koliko i traje mandat na tom radnom mjestu, a ovo je do sada najveći poslovni izazov otkako je nakon 31 godine krajem 2018. otišla s HRT-a. O tom Karmelinom potezu, koja je na nacionalnoj televiziji najviše vremena provela u emisiji „Dobro jutro, Hrvatska” i bila njezino zaštitno lice, puno se pisalo jer je bilo jasno da nije otišla svojom voljom.

image

Karmela Vukov Colić nova je direktorica Turističke zajednice grada Dugo Selo.

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Čitajte i: Karmela Vukov Colić uživa i tijekom pandemije: Odvažila se otputovati u tropski raj

I u intervjuu za Gloria.hr u veljači 2020. jasno je dala do znanja da bivšim šefovima na HRT puno toga zamjera.

„Stres, nezdrava atmosfera i loši prisavski odnosi u mom su slučaju rezultirali hipertireozom i hašimotom, svakotjednim posjetom liječniku i ozbiljnom terapijom”, povjerila nam je tada Karmela, koja je od odlaska s HRT radila više različitih poslova. Imala je agenciju za odnose s javnošću, izdala je kuharicu „Kuhinja života”, na Laudato televiziji vodila je kulinarske emisije, a okušala se i kao glumica.

Čitajte i: Simpatični vremeplov Karmele Vukov Colić: 'Da sam direktorica HRT-a, ovo bih i danas napravila'

image

Diplomirala je hrvatski jezik i književnost, a na novom poslu dobro će joj doći i poznavanje portugalskog te talijanskog jezika

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Redateljica Nina Keflin 2019. dala joj je jednu od četiri uloge u njezinom hit mjuziklu „Menopauza” u kojoj uz nju glume i pjevaju i Sanja Doležal te Arijana Čulina. Uz sve to je pokrenula vlastiti blog za kuhanje i putovanja na kojem je vrlo aktivna. Samo u 2019. bila je u Torontu, na Siciliji, u Slovačkoj, na Floridi, na Capriju, u Londonu, Milanu, Napulju, Sorrentu, u Španjolskoj, na Azurnoj obali, u Dolomitima...., a u veljači ove godine svoje je virtualne prijatelje svakodnevno izvještavala s njezinog proputovanja Kolumbijom.

Karmeli, koja je diplomirala hrvatski jezik i književnost, na novom poslu dobro će doći i poznavanje portugalskog te talijanskog jezika, a nema sumnje da će kao poznato lice pomoći promociji Dugog Sela. Da je spremna za nove izazove, najavila je nedugo nakon što se oprostila od kamera HRT-a.

„Nijednom nisam pomislila da sam trebala drukčije. Naprotiv, otvaraju mi se neslućene prilike i radim stvari za koje nikad ne bih pomislila da će mi se pružiti”, dobro je tada zaključila Karmela.

Linker
18. travanj 2024 14:13