negin mirsalehi

Jedna od najmoćnijih influencerica svijeta postala majka, otkrila i kako će se sin zvati

Da stiže prinova nizozemska influencerica perzijskih korijena objavila je u siječnju, otkrivši da je imala problema sa zaćećem.

Influencerica Negin Mirsalehi objavila je da je prije tri dana postala majka dječaka.

"Sam Eduard Stibbe Mirsalehi. 11. srpnja 2022. Ništa se ne može usporediti s ovom ljubavi", napisala je pored dviju fotografija na kojima drži sina na prsima. Na prvoj je s njima i njen zaručnik Maurits Stibbe.

Da očekuju prinovu nizozemska influencerica objavila je u siječnju, otkrivši nakon toga da je iza njih težak put do potomstva jer su im liječnici rekli da su male šanse da će ona ostati trudna.

"Novo poglavlje: Beba. Tako sam uzbuđena što mogu podijeliti da Mau i ja očekujemo prinovu. Ne možemo vjerovati da ćemo zapravo biti roditelji. Posljednjih godinu i pol bilo je vjerojatno jedno od najizazovnijih razdoblja kroz koje smo prošli. I rekli su nam da će nam biti jako teško zatrudnjeti. Dakle, to je naše malo čudo i nevjerojatno smo zahvalni na tome", napisala je tada.

Prije godinu dana Maurits je zaprosio Negin nakon 15 godina veze.

Negin je perzijskih korijena, no odrasla je u Nizozemskoj. Osim što je izrazito uspješna influencerica, ona i Maurits osnivači su i vlasnici kompanije Gisou. Prvi proizvod koji su lansirali bilo je ulje za kosu s medom, a u proboju na tržište itekako im je pomogla njena veličanstvena smeđa kosa za kakvom žene pate. Potom su izbacili niz proizvoda na kosu, prije nego što su se lani prebacili i na njegu kože.

Linker
22. travanj 2024 14:40