Nakon uspješnog finala
 Getty Images
Van sebe od sreće

Jedna od najljepših žena svijeta je postala majka: Beba je stigla kao poklon za prvu godišnjicu braka

Nakon što ju je magazin Maxim proglasio najseksi ženom na svijetu, sve joj je krenulo od ruke, tako je na jednom od prvih snimanja upoznala ljubav svog života, a onda im je za prvu godišnjicu braka stigla i roda.

Po mnogima jedna od najljepših žena svijeta, Kate Upton (26) postala je majka. Svijet ju je najprije imao priliku upoznati kao modela, a onda se posvetila glumačkoj karijeri, a sada uživa u obiteljskoj idili.

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 01:  Justin Verlander #35 of the Houston Astros celebrates with fiancee Kate Upton after the Astros defeated the Los Angeles Dodgers 5-1 in game seven to win the 2017 World Series at Dodger Stadium on November 1, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)
Getty Images
Poljubac za pobjedu

Instagram


Njezin suprug Justin Verlander (35), profesionalni igrač bejzbola, van sebe je od sreće.

'Ukrala si mi srce prvog trenutka kad sam te upoznao', napisao je njezin suprug Justin ispod fotografije na kojoj on i Kate drže djevojčicu za ruku.

Djevojčica Genevieve Upton Verlander je stigla nekoliko dana nakon njihove prve godišnjice braka. Par se vjenčao nakon tri godine veze u Italiji: bili su okruženi najbližim prijateljima, a mlada je blistala u elegantnoj vjenčanici modne kuće Valentino. Svadbena ceremonija održana je na otvorenome i upravo su zbog toga odabrali bajkovitu Toskanu.

Linker
18. travanj 2024 07:15