Slatko iščekivanje!

Jedna od najljepših žena i dalje osvaja: Trudna brazilska ljepotica zasjala na crvenom tepihu

Supermodel Adriana Lima bila je jedna od uzvanica na premijeri mini serije ‘The Offer‘ održanoj u Los Angelesu. Pred fotografima je pozirala s zaručnikom, a njezina šljokičasta haljina bila je puni modni pogodak.

Nakon što je u veljači otkrila da s filmskim producentom Andreom Lemmersom čeka dijete, jedna od najljepših žena na svijetu i dugogodišnja Victorijina anđelica Adriana Lima koristi svaku priliku da pokaže koliko uživa u drugom stanju. Tako je na promociji mini serije The Offer u Los Angelesu ukrala svu pažnju, zahvaljujući hrabroj modnoj kombinaciji.

Atraktivna trudnica crvenim je tepihom prošetala u večernjoj haljini koja je imala duboki dekolte, a otvor se lijeve strane proteže se skoro do struka.

image

Adriana s filmskim producentom Andreom Lemmersom čeka sina.

SIPA USA/DDP USA/PROFIMEDIA

'Adriana i u visokoj trudnoći izgleda senzacionalno', izvjestili su mnogi svjetski medji dan nakon što je ovoga tjedna službeno predstavljena serija. Modni stilisti su pohvalili i Adrianinu jednostavnu frizuru te izbor štikli, a nije im zasmetalo ni to što je njezin zaručnik bio u nešto ležernijem odjevnom izdanju.

Par je inače prije nekoliko dana na TikToku otkrio i spol djeteta. A na istoj društvenoj mreži su u veljači pustili i vijest da je supermodel u drugom stanju.

Presretna Adriana, koja sa srpskim košarkašem Mariom Jarićem ima dvije kćerke: Valentinu (12) i Siennu (9), sada bi na svijet trebala donijeti dječaka.

Čitajte i: Nakon propalog braka sa srpskim košarkašem, Adriana Lima ponovno ljubi! U Veneciji iznenadila muškom pratnjom

Na losanđeleskoj promociji Adriana je bila pratnja Andreu koji je radio na ovoj seriji, a prva epizoda bit će emitirana 28. travnja.

Linker
19. travanj 2024 17:10