dan očeva

Jedna fotografija jasno pokazala u kakvom su odnosu danas Gigi Hadid i Zayn Malik

Iako su raskinuli nakon što je on zaključao njezinu majku u ormar i nazvao ju vješticom, imaju korektan odnos zbog kćeri Khai.

Iako više nisu par, Gigi Hadid i Zayn Malik uvijek će ostati roditelji svojoj djevojčici Khai. Kako im danas izgleda odnos, utjecat će na odrastanje njihove kćeri i oblikovati dio njene osobnosti, stoga super model ništa ne želi prepustiti slučaju.

Nedavno je, povodom Dana očeva, objavila dirljiv dokaz kako bivši član benda One Direction bez problema viđa Khai, igra se s njom (fotografija prikazuje kako djevojčica rođena u rujnu 2020., na podu boji crtež, a tata prekriven tetovažama dodaje joj bojice) i da nisu točna nagađanja kako će mu ograničavati pristup djetetu.

image

Gigi Hadid i Zayn Malik

MEDIAPUNCH INC/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Objavom ispod fotografije "Khain tata" jasno je naznačila da poštuje bivšeg partnera i trudi se zadržati korektan odnos, premda je njezinu majku i menadžericu Yolandu Hadid u listopadu 2021. navodno zaključao u ormar i nazvao "vješticom". Par je nedugo potom prekinuo. Zbog Yolandinog miješanja u vezu već su bili prekinuli 2016., godinu dana nakon što su prohodali, no tada su uspjeli prevladati razlike.

Prošlogodišnji raskid je konačan, sada ih povezuje samo dijete.

Čitajte i: Gigi Hadid i Zayn Malik naglo prekinuli šestogodišnju vezu: Mama manekenke tvrdi da ju je 'nesuđeni' zet udario

image

Gigi Hadid i Zayn Malik

JAWAD ELATAB/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Pjevač je u međuvremenu prošao tečaj kontrole bijesa, još mora izdržati jednogodišnju uvjetnu osudu zbog nasilja i držati se podalje od bivše punice, što mu ne pada teško. Kako god bilo, manekenka i njezin bivši suglasni su da neće otkriti lice svoje kćeri na društvenim mrežama.

Odlučili su to još kad se rodila i dosljedno provode odluku. Ukratko, prstići na malenom stopalu i bucmasta nožica sve je što će fanovi dobiti. Manekenka ni to ne bi objavila da nije bilo dana kad tate dolaze na svoje.

Linker
29. srpanj 2022 11:14