NE SKRIVA ODUŠEVLJENJE

Jedan od naših najpoznatijih influencera natjecat će se u Plesu sa zvijezdama: ‘Plesni podij je moj!‘

Poduzetnik i influencer kao tinejđer je sanjao da pleše hip hop, pomalo se pribojava standardnih plesova, a najviše uživa u ritmu latinoameričkih brzih plesova.

Ovoga proljeća na malim ekranima ponovno ćemo gledati najveći plesni show koji okuplja hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače. Među imenima natjecatelja emisije 'Ples sa zvijezdama' koja se polako otkrivaju, stoji i Sandi Hadžić, poznatiji kao Sandi Pego - domaći influencer i TikTok zvijezda, koji broji više od 700 tisuća pratitelja.

Poduzetnik i influencer gotovo sav, većinom humorističan sadržaj na društvenim mrežama stvara sa svojom jednako popularnom suprugom Cindy Šoštarić Hadžić s kojom se prošle godine zakleo na vječnu ljubav.

"Definitivno volim plesati i smatram to stilom života, muzika u autu, na treningu, u uredu ili na putovanju, sva ona loša energija s kojom se susrećemo lakše izađe iz nas kroz ritam tijela, bilo da cupkate nogom u uredu dok slušate glazbu ili ste u nekom društvu pa vas pjesma nosi pokretom. U plesu je uvijek pozitivna energija", opisao nam je Sandi koji je kao tinejdžer imao želju plesati hip hop pa je počeo učiti pokrete, no zbog nedostatka slobodnog vremena nije uspio ostvariti tu želju.

image

I Sandi i njegova supruga Cindy poznati su influenceri koje prate tisuće ljudi na Instagramu i TikToku.

PRIVATNA ARHIVA

Vlasnik marketinške agencije Rinzol, čije ćemo plesne korake uskoro pratiti u televizijskom showu, otkrio nam je da se pribojava standardnih plesova koji su vrlo tehnički zahtjevni i u kojima nije važno samo imati tehniku već i dovoljno jaka leđa. Ipak, dodaje, uz energičnije i brže latinoameričke plesove više se osjeća "kod kuće".

Na plesnom podiju njegova supruga više voli "freestyle", a jednako kao on, i ona je nekada krenula učiti plesati, no nedostatak slobodnog vremena spriječio ju je u naumu.

Čitajte i: Sa svadbe u TV show: Cure imena sudionika ‘Plesa sa zvijezdama‘, svoj adut imaju i Huljići!

"Moju energiju treba iskoristiti i mislim da će to biti vidljivo kroz moj prvi ples", kazao je Sandi čiji je bajkovit prvi svadbeni ples sa suprugom Cindy dobro poznat pratiteljima na društvenim mrežama.

"Ja sam perfekcionist i htio sam što više u što kraćem vremenu. Karla Ileš koja nas je učila koreografiji imala je puno strpljenja za sve moje želje koje su bile pomalo čude, ali izvedive", opisao nam je Sandi pripreme za prvi ples na vjenčanju, ističući kako su trajale oko tri tjedna.

image

Sandi Pego ovogodišnji je natjecatelj televizijskog showa Ples sa zvijezdama.

PRIVATNA ARHIVA

"Od showa očekujem puno zabave, pozitivne energije i definitivno učenja koje će nam dobro doći u svakodnevnom životu. Samo zamislite, izađemo van i krene stil kojeg ja poznajem, podij je moj. Upoznavanje novih ljudi, a i kako sam i sam vlasnik marketinške agencije, sve ovo mi je nešto novo što mogu gledati iza kamera i svakim danom naučiti nešto novo", zaključio je Sandi koji je nekada često gledao show "So You Think You Can Dance", a od plesnih inspiracija izdvojio bi Iana Eastwooda - plesača kojeg je pratio nakon što se zaljubio u film "Step Up".

image

Cindy Šoštarić i Sandi Hadžić vjenčali su se prošle godine.

PRIVATNA ARHIVA

Zabave i podrške vjerujemo da Sandiju neće nedostajati, a mi s nestrpljenjem očekujemo prvu epizodu koju ćemo na proljeće pratiti na Novoj TV.

Linker
25. travanj 2024 13:44