I dalje zajedno

Jedan od najljepših parova svijeta traje već 23 godine: Pokušavali su ih rastaviti, ali ljubav je bila jača

Gotovo da nije prošla godina, a da ih netko nije pokušao razvesti, no Cindy Crawford i Rande Gerber odolijeva glasinama da su im odnosi loši zbog nepodopština djece: vole se kao prvog dana i ne zanima ih što svijet misli o tome.

Iako su od dana kada su jedno drugome na Bahamima rekli "da" prošle 23 godine, Cindy Crawford i Rande Gerber vole se kao da su tek vjenčali. Manekenka je objavila na Instagramu dirljivu posvetu suprugu uz fotografiju s njihovog vjenčanja 1998. u Nassau‘s Ocean Clubu:

"Ova noć prije 23 godine bila je čarobna a ti si još uvijek taj! Sretna godišnjica! Volim te." Na fotografiji se grle na plesnom podiju, a Cindy je nosila legendarnu bijelu mini haljinu Johna Galliana, nalik na kombine.

Tada je bila na vrhuncu karijere, s neuspjelim brakom iza sebe. Bila je, naime, udana za holivudsku zvijezdu Richarda Gerea.

image
Cindy Crafword i Rande Gerber proslavili su 23. godišnjicu braka.
MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Cindy Crawford je pronašla čovjeka svog života nakon obiteljske traume i razočaranja u ljubavi

Kada se tri godine poslije razvoda od zgodnog glumca udala za privlačnog vlasnika lanca noćnih barova i klubova, mnogi su se bili spremni okladiti da to neće dobro završiti. Spekuliralo se kako njezin drugi suprug predobro izgleda a da ne poklekne iskušenjima na radnom mjestu.

Stalno ih ‘rastavljali‘

S druge strane, oko prelijepe brinete uvijek se vrzmala četa udvarača spremnih da ulete u slučaju da se posvađa s mužem. Od tada do danas gotovo da nije prošla godina a da ih netko nije pokušao razvesti.

image
Rande Gerber and Cindy Crawford na Met Gali 2018.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Tako se i lanjskog listopada u američkim medijima pojavila teza da im je brak u problemima zbog nepodopština njihovog sina Presleyja (21) - uhićen je početkom 2020. zbog vožnje pod utjecajem alkohola i droge te osuđen na tri godine uvjetne, a nedugo poslije tog incidenta mladić je na svoj obraz ispod desnog oka dao istetovirati riječ "misunderstood", što znači "neshvaćeni".

I kćer Kaia (19) navodno im je lani priuštila živciranje zbog veze s američkim komičarom Peteom Davidsonom (27) jer je djevojke mijenjao poput čarapa. Nepoćudna veza njihove jedinice bila je dodatni razlog za svađe zbog kojih se nagađalo da se Cindy i Rande (opet) razvode.

I dalje se vole

U međuvremenu se njihov sin donekle smirio, kćer je prohodala s australskim glumcem Jacobom Elordijem (23) koji je na njih ostavio mnogo bolji dojam od Davidsona, pa se prestalo nagađati o razvodu. Ukratko, da su nakon svakog napisa o bračnom brodolomu dobili jedan dolar, zacijelo bi bili kudikamo imućniji, premda ni ovako nisu siromašni: njihovo bogatstvo procjenjuje se na 400 milijuna dolara.

image
Kaia Gerber i Jacob Elordi novi su zvjezdani par.
SPOT-STOIANOV/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Novi zvjezdani par: Kćer Cindy Crawford ljubi trenutno najpoželjnijeg frajera u Hollywoodu

Sudeći po posljednjoj objavi, Cindy i Rande i dalje žele dijeliti život, ne zanima ih što svijet misli o tome, jedno drugome su oslonac, ljubavnici i najbolji prijatelji. Kao svojevrsni lakmus papir koji potvrđuje da u njihovom braku sve štima navodi se čestitka godišnjice njihove prijateljice Helene Christensen popraćena s nekoliko emotikona srca.

Najljepšu čestitku napisala im je kćer, koja je s nepunih 20 pokorila je modne piste: "Sretna sam jer mi pružate primjer kako izgleda prava ljubav", objavila je na svom Instagram storyju. Kako su njezini roditelji podigli standard braka u neslućene visine, njezinom odabraniku jednog dana neće biti lako da ga dostigne.

Linker
20. travanj 2024 11:00