Čestitke

Jedan od braće iz Lovaca na nekretnine postao otac: ‘Sin je odlučio je doći na našu obljetnicu‘

Zvijezda televizijskog serijala o preuređivanju nekretnina, jedan od omiljene braće Scott, postao je otac.

Simpatični brat iz vrlo popularne emisije 'Lovci na nekretnine' (The Property Brothers) ima divne vijesti, naime Drew Scott i njegova supruga Linda Phan dobili su prvo dijete. Zvijezda emisije u kojoj sa svojim bratom preuređuje stambene prostore, i njegova supruga koja je producentica emisije dobili su sina. Maleni je stigao u srijedu 4. svibnja, objavili su to nešto kasnije na svom podcastu At Home.

Bebu su nazvali Parker James Scott, a dječak je rođen na četvrtu obljetnicu braka svojih roditelja. Beba je bila teška 3.68 kilograma, javili su ponosni roditelji.

"Naši životi su se zauvijek promijenili", napisali su roditelji na Instagramu uz zajedničke fotografije koje su podijelili.

"Naša beba je zdrav dječak i neodoljiv je", kazao je tata u novoj epizodi podcasta prije nego je pitao mamu kako se osjeća.

Beba proslavila s njima

"Osim što sam pokakana, osjećam se odlično. Vrlo sam sretna da je konačno ovdje. Još uvijek se divim i ne vjerujem. Osjećam se kao da mi je svaki korak ove trudnoće dao vremena da se prilagodim. I onda ako bih bila blizu prilagođavanju, došlo i nešto novo. Imam osjećaj kao da sam stalno igrala lovice sa svojim osjećajima", kazala je novopečena majka.

Drew je kazao da su mu prvi trenuci očinstva "nevjerojatni". "To je ta neposredna ljubav i osjećaj da moraš napraviti sve što možeš kako bi bili sigurni i voljeni", kazao je Drew.

Par je otkrio i da je porod njihova sina bio dugačak, Linda je čak 44 sata prolazila trudove. "Opasno se produžilo", kazala je Linda koja je na kraju ipak pristala na epiduralnu - koju je htjela izbjeći, kao i na carski rez.

"Parker je odlučio doći vrlo efikasno na našu obljetnicu. Ukrao je sav show. Više to nije dan o tebi i meni i našoj obljetnici. Stigao je na vrijeme da slavi s nama", našalio se Drew.

Linker
20. travanj 2024 13:21