nikaj kraja drami

Je li Yolanda Hadid zaslužna za još jedan prekid? Njezin sin prekinuo dvogodišnju vezu sa slavnom pjevačicom

Nakon što je Gigi Hadid prekinula sa zaručnikom Zaynom Malikom, njezin brat Anwar odlučio je također krenuti dalje solo, iako se činilo da su on i njegova bivša djevojka Dua Lipa zaljubljeniji nego ikad.

Unatoč činjenici da je učvrstila svoju poziciju jedne od najvećih i najbogatijih ikona popa današnjice, pjevačica Dua Lipa nema baš sreće u ljubavi. Naime, nakon dvije godine prekinula je vezu s Anwarom Hadidom, bratom slavnih sestara manekenki Belle i Gigi Hadid.

Kako pišu strani mediji, par je proživljavao tešlu krizu posljednjih nekoliko tjedana pa su odlučili krenuli svatko svojim putem. Iako izvori bliski pjevačici i modelu tvrde da su prekinuli zbog manjak vremena jedno za drugo, krenule su glasine da se u njihovu vezu umiješala Anwarova majka Yolanda Hadid. Naime, na društvenim mrežama je suptilno pokazivala da baš i ne voli sinovu djevojku - jednom ju je izrezala s fotografije i podijelila samo sinovu fotku.

Čitajte i: Dosta joj je skrivanja: Slavna pjevačica samo par mjeseci nakon prekida uživa u poljupcima novog dečka

Podsjetimo, Yolanda je nedavno imala sukob s pjevačem Zaynom Malikom, bivšim zaručnikom svoje kćeri Gigi, kojeg je optužila da ju je udario tijekom svađe u njegovu domu. Iako je Malik opovrgnuo njezine optužbe, Gigi je naprasno prekinula s njim jer bezrezervno vjeruje majci.

image

Gigi Hadid i Zayn Malik.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Dua Lipa i Anwar Hadid službeno su postali par na ljeto 2019., samo nekoliko tjedana nakon što je slavna pjevačica Dua Lipa prekinula vezu s dugogodišnjim dečkom, chefom Isaacom Carewom. Iako je Anwara skrivala neko vrijeme od očiju javnosti, s njim je došla na koncert Lionela Richieja te nisu skrivali koliko su zaljubljeni.

image

Anwarova majka Yolanda Hadid, Anwar Hadid i Dua Lipa.

ELDER ORDONEZ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

No, kako piše The Sun, par nije viđen zajedno osam tjedana zbog radnog rasporeda. "Par je prošlog mjeseca iznio ideju o zaustavljanju svoje romanse jer se toliko putovanja i razdvojenosti pokazuje teškim. Njihova veza prolazi kroz krizu i čini se da je gotova", rekao je izvor za The Sun.

Čitajte i: Dua Lipa bogatija no ikad: ‘Mlada pjevačica niže singlove i poslovne suradnje, a uskoro kreće i na turneju‘

Linker
18. travanj 2024 08:19