Obiteljsko slavlje

Je li spremna za brak? Albina blista uz svog Ivana i šalom daje nagovjestiti da će doći i njihov čas

Glazbenica je još jednom pokazala kako je najsretnija u naručju svog dečka, a mnogi su to protumačili spremnošću za veliki korak.

Albina Grčić u svoje 22 godine uspjela je učiniti što mnogi neće za života, nakon nastupa na Dori, gotovo preko noći postala je miljenica javnosti koja je oduševljena tom skromnom studenticom - koja o svom životu ne otkriva ni previše ni premalo. Činjenica da je na Doru u Zagreb iz rodnog Splita doputovala autobusom oduševila je Hrvatsku, baš kao i to što je u sretnoj vezi sa svojim vršnjakom, mladim nogometašom iz Solina Ivanom Ćalušićem.

Pjevačica nije jedna od onih koja krije ljubavnu sreću pa je tako uz posljednje zajedničke fotografije izvela jednu šalu u koju su mnogi povjerovali. U četvrtak poslijepodne, na blagdan Tjelova, Albina je uz zajednički sliku nje i Ivana, nastalu u Župi Sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu, napisala "Just Married" (upravo vjenčani) i stavila emotikon prstena.

Brojni su obožavatelji zasuli Albinu i njenog Ivana čestitkama, malo tko je posumnjao da se zaista radi o svadbi, iako Albina nije imala bijelu haljinu, a i Ivan je bio ležernije odjeven.

Nakon nekoliko minuta Grčić je izbrisala prvi komentar i stavila samo bijelo srce. Mnogi ni tada nisu povjerovali da pjevačica nije stupila u brak - pa je morala dodato objasniti kojim su povodom bili u crkvi. "Ljudi, nismo vjenčani, bila je to šala. Ali čestitke Josipu i Leoni Ćalušić, volimo vas", napisala je naknadno Albina uz fotografije.

Čitajte i: Ljubavna priča pobjednice Dore: ‘Poznajemo se od treće godine, kasnije su nam se putevi razdvojili...‘

Za tu prigodu odijenula je plavu haljinu dizajnera Igora Djuge i upečatljive ružičaste štikle, a njezin Ivan bio je u klasičnoj bijeloj košulji i tamnim hlačama.

Obiteljsko slavlje

Josip Ćalušić i Leona krstili su svoje mlađe dijete i vjenčali se, ako je suditi prema objavljenim fotografijama. Josip je Ivanov stariji brat, također je nogometaš, baš kao i Albinin brat Marko Grčić, a upravo je ta činjenica bila presudna da se Albina i Ivan poznaju od malih nogu.

"Poznajemo se od treće godine jer su nam starija braća bili nogometaši Hajduka, pa smo se Ivan i ja na njihovim utakmicama uvijek lovili i igrali po tribinama. Putevi su nam se u međuvremenu razdvojili, braća su prestala igrati nogomet, a njegova se obitelj iz Splita preselila u Solin. Prije dvije godine sreli smo se tijekom izlaska i tada sam se iznenadila u kakvog je muškarca izrastao. Iako je mlađi od mene sedam mjeseci, zreo je za svoje godine i ludo sam u njega zaljubljena. I sama sam nogometno potkovana, obožavam pratiti našu reprezentaciju i ići na Ivanove utakmice", otkrila je Albina u razgovoru za Gloriju.

A koliko su Albina i njezin Ivan vezani dokazuje i činjenica da čim se vratila iz Rotterdama nakon što je Eurosong završio, sjela je sama u automobil i odvezla se prema Splitu, no kad je sišla s naplatnih kućica u Dugopolju prva postaja bio je Solin - mjesto gdje živi Ivan kojeg je prvo otišla vidjeti.

Čitajte i: Upoznajte pobjednicu Dore! Obožava biti sa svojom bakom, studira povijest i engleski jezik, a voli nogometaša

Zajedno su tada otišli na splitske Gripe, u njezin obiteljski dom, gdje su je dočekali ponosni roditelji.

"Odmah sam navalila na maminu spizu jer mi hrana u Rotterdamu i nije bila neka. Pogledali smo film i već sutradan se vratili svojim uobičajenim navikama", ispirčala je Albina za Slobodnu Dalmaciju. U Splitu je nakon kratkog predaha odmah prionula na obaveze koje ju čekaju na četvrtoj godini studija engleskog jezika i povijesti na Filozofskom fakultetu. A kako je pokazala uz učenje, nađe se vremena i za obiteljska slavlja i šale na Instagramu.

Linker
18. travanj 2024 14:32